Burratasandwich med tomat- og tofupesto
Burratasandwich med tomat- og tofupesto

Burratasandwich med tomat- og tofupesto

5 2 vurderinger
total tid 15 min.
10 min. tilberedningstid
5 min. koketid

Sprø spelt-ciabatta med proteinrik tofupesto, toppet med fargerike cherrytomater, pannestekt tofu, edamame og kremete burrata. Avrundet med en frisk og aromatisk vinaigrette med Kikkoman Ponzu Yuzu.

Ingredienser

2 porsjoner
50 dl
vegetabilsk olje
90 g
tofu naturell, i terninger
15 g
nyhakket basilikum
20 g
skrelte mandler
 ½ ts
nymalt pepper
1 ts
tomatpuré
1 ts
lønnesirup
1 
spelt-ciabatta
20 g
salatmiks
8 
fargerike cherrytomater, delt i to
125 g
burrata
30 g
kokt edamame, uten belg

Næringsinnhold (per porsjon):

3.706 kJ / 886 kcal
53 gFett
29,5 gProtein
68 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

30 dl vegetabilsk olje – 90 g tofu naturell, i terninger – 15 g nyhakket basilikum – 20 g skrelte mandler – 30 dl Kikkoman Ponzu - en blanding av soyasaus, eddik og yuzujuice ¼ ts nymalt pepper

Varm opp 1 ss olje i en panne og stek tofuen i ca. 3 minutter. Finmos to tredjedeler tofu med resten av oljen og de andre ingrediensene til du får en glatt og jevn masse.

Steg 2

20 dl vegetabilsk olje – 30 dl Kikkoman Ponzu - en blanding av soyasaus, eddik og yuzujuice1 ts tomatpuré – 1 ts lønnesirup –  ¼ ts nymalt pepper

Bland alle ingrediensene grundig for å lage vinaigretten.

Steg 3

1  spelt-ciabatta – 20 g salatmiks – 8  fargerike cherrytomater, delt i to – 125 g burrata – 30 g kokt edamame, uten belg

Del ciabattabrødet i to horisontalt, og smør tofupesto på begge halvdelene. Legg salatbladene på den underste delen, etterfulgt av revne burratabiter. Topp med cherrytomater, tofuterninger og edamamebønner. Ringle over yuzu-vinaigretten, og legg deretter det øverste brødet oppå fyllet. Del sandwichen i to på tvers og server.

Tips:

Vil du ha en asiatisk-inspirert vri, kan du drysse over litt shisokarse.

Oppskrifts-ID: 1543

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Matlaging gjort enkelt – steg for steg! Trykk for å starte.

30 dl vegetabilsk olje – 90 g tofu naturell, i terninger – 15 g nyhakket basilikum – 20 g skrelte mandler – 30 dl Kikkoman Ponzu - en blanding av soyasaus, eddik og yuzujuice ¼ ts nymalt pepper

Varm opp 1 ss olje i en panne og stek tofuen i ca. 3 minutter. Finmos to tredjedeler tofu med resten av oljen og de andre ingrediensene til du får en glatt og jevn masse.

20 dl vegetabilsk olje – 30 dl Kikkoman Ponzu - en blanding av soyasaus, eddik og yuzujuice1 ts tomatpuré – 1 ts lønnesirup – ¼ ts nymalt pepper

Bland alle ingrediensene grundig for å lage vinaigretten.

1 spelt-ciabatta – 20 g salatmiks – 8 fargerike cherrytomater, delt i to – 125 g burrata – 30 g kokt edamame, uten belg

Del ciabattabrødet i to horisontalt, og smør tofupesto på begge halvdelene. Legg salatbladene på den underste delen, etterfulgt av revne burratabiter. Topp med cherrytomater, tofuterninger og edamamebønner. Ringle over yuzu-vinaigretten, og legg deretter det øverste brødet oppå fyllet. Del sandwichen i to på tvers og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Oppskriftsinspirasjon

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.