Gryte med kylling og grønnsaker
Tilberedning
Ben ut kyllinglårene og skjær dem i passelig store stykker. Skjær også tofuen, soppene og grønnsakene i stykker av omtrent samme størrelse. Forvell gulrøttene til de er halvveis møre. La kinakålen være rå. Kok opp hønsebuljong eller dashi i en kasserolle, og kok kjøtt, sopp og gulrøtter møre. Fordel dette så på 10 dype tallerkener og sett de to Kikkoman-sausene Sesam og Ponzu på bordet som dip.
Tips:
I Japan tilberedes disse gryterettene på bordet rett foran gjestene, og da brukes det en flyttbar gasskokeplate. Det går an å kombinere forskjellige ingredienser, som for eksempel svinekjøtt eller stykker av oksekjøtt, fisk eller annen sjømat, ulike grønnsaker og nudler.
Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.
Oppskrifts-ID: 154
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer