Grillet kyllingbryst med mango- og chilisaus
Tilberedning
Steg 1
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden.
Steg 2
Legg kyllingfiletene i en brødpose og hell over ¾ av marinaden. Bland godt og mariner i kjøleskapet, 30-60 minutter. Resten av marinaden bruker du som saus ved servering.
Steg 3
Grill kyllingbrystene på høy og direkte varme, ca. 2 minutter på hver side. Legg dem deretter over på indirekte varme til filetene har en kjernetemperatur på 68 °C.
Steg 4
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Rør inn litt soyasaus og smør for ekstra smak.
Steg 5
Server grillet kylling med nudler, saus, mangoskiver, frisk koriander og salte peanøtter.
Oppskrifts-ID: 859
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer