Quinoafylt sopp

total tid 45 min.
30 min. tilberedningstid
15 min. koketid

Fylt sopp er en flott vegetarisk grillrett, og quinoa er rik på næringsstoffer, noe som gjør den til et sunt valg. Grønnsaksfyll krydret med ponzu sørger for en deilig blanding av smaker.

Ingredienser

2 porsjoner
4 
portobellosopper
100 g
quinoa
70 g
revet cheddar
1 bunt
gressløk
1 
liten rødløk
1 
fedd hvitløk
 ½ 
gul paprika
1 
tomat
1 
gulrot
1 ss
stekeolje
salt og pepper til smak
Næringsinnhold (per porsjon): 3152 kJ  /  788 kcal
26 g Fett
48 g Protein
97 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Rens soppen, la den være hel, men fjern stilkene. Finhakk stilkene.

Steg 2

Skjær rødløk, hvitløk og paprika i terninger. Skrell gulroten og skjær i terninger. Finhakk gressløken.

Steg 3

Kok quinoaen som anvist på pakken.

Steg 4

Drypp litt olje i stekepannen. Legg i løken og soppen. Stek til løken blir myk og soppen krymper. Tilsett gulrot og paprika og stek i ca. 3 minutter. Tilsett deretter avrent quinoa, tomat og gressløk (spar litt til pynt) pluss 2 spiseskjeer Kikkoman Ponzu og bland. Når fyllet er avkjølt, tilsett revet ost og bland.

Steg 5

Stenk sopphattene med Kikkoman Ponzu Sitron Soyasaus på hver side. Ha fyllet i sopphattene, legg dem på grill eller i stekeovn. Dekk med aluminiumsfolie og grill i ca. 15 minutter eller til soppen er gjennomstekt.

Steg 6

Server med resten av den hakkede gressløken.

Oppskrifts-ID: 1122

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Rens soppen, la den være hel, men fjern stilkene. Finhakk stilkene.

Skjær rødløk, hvitløk og paprika i terninger. Skrell gulroten og skjær i terninger. Finhakk gressløken.

Kok quinoaen som anvist på pakken.

Drypp litt olje i stekepannen. Legg i løken og soppen. Stek til løken blir myk og soppen krymper. Tilsett gulrot og paprika og stek i ca. 3 minutter. Tilsett deretter avrent quinoa, tomat og gressløk (spar litt til pynt) pluss 2 spiseskjeer Kikkoman Ponzu og bland. Når fyllet er avkjølt, tilsett revet ost og bland.

Stenk sopphattene med Kikkoman Ponzu Sitron Soyasaus på hver side. Ha fyllet i sopphattene, legg dem på grill eller i stekeovn. Dekk med aluminiumsfolie og grill i ca. 15 minutter eller til soppen er gjennomstekt.

Server med resten av den hakkede gressløken.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.