

Quinoafylt sopp
Fylt sopp er en flott vegetarisk grillrett, og quinoa er rik på næringsstoffer, noe som gjør den til et sunt valg. Grønnsaksfyll krydret med ponzu sørger for en deilig blanding av smaker.
Tilberedning
Steg 1
Rens soppen, la den være hel, men fjern stilkene. Finhakk stilkene.
Steg 2
Skjær rødløk, hvitløk og paprika i terninger. Skrell gulroten og skjær i terninger. Finhakk gressløken.
Steg 3
Kok quinoaen som anvist på pakken.
Steg 4
Drypp litt olje i stekepannen. Legg i løken og soppen. Stek til løken blir myk og soppen krymper. Tilsett gulrot og paprika og stek i ca. 3 minutter. Tilsett deretter avrent quinoa, tomat og gressløk (spar litt til pynt) pluss 2 spiseskjeer Kikkoman Ponzu og bland. Når fyllet er avkjølt, tilsett revet ost og bland.
Steg 5
Stenk sopphattene med Kikkoman Ponzu Sitron Soyasaus på hver side. Ha fyllet i sopphattene, legg dem på grill eller i stekeovn. Dekk med aluminiumsfolie og grill i ca. 15 minutter eller til soppen er gjennomstekt.
Steg 6
Server med resten av den hakkede gressløken.
Oppskrifts-ID: 1122
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer