Seafood tortilla bites
Seafood tortilla bites

Seafood tortilla bites

total tid40 min.
10 min.tilberedningstid
30 min.koketid

Ideelt når du trenger en matbit på farten. Disse tortillabitene kombinerer spicy stekte poteter, sjømatmiks, edamame og paprika – piffet opp med saltredusert soyasaus. Lett å lage, skjære opp og pakke ned når du skal kose deg ute i det fri!

Ingredienser

4 porsjoner
3 ss
vegetabilsk olje
400 g
forkokte poteter i terninger
200 g
paprika i ulike farger skåret i terninger
1 
finhakket løk
1 
knust hvitløksfedd
250 g
tint sjømat
150 g
edamamebønner i belg
8 
egg
 ½ ts
edelsøtt paprikapulver
Nykvernet pepper
2 ss
nyhakket persille
Næringsinnhold (per porsjon):1629 kJ / 392 kcal
20 gFett
28 gProtein
21 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

3 ss vegetabilsk olje – 400 g forkokte poteter i terninger – 200 g paprika i ulike farger skåret i terninger – 1  finhakket løk – 1  knust hvitløksfedd – 250 g tint sjømat – 150 g edamamebønner i belg

Varm opp oljen på sterk varme i en stekepanne (Ø ca. 26 cm) og stek resten av ingrediensene i ca. 3 minutter.

Steg 2

8  egg – 0,6 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt ½ ts edelsøtt paprikapulver – Nykvernet pepper

Bland ingrediensene og hell dem over grønnsaks- og sjømatblandingen. Legg på lokk og la det tykne på lav varme i 20-30 minutter.

Steg 3

2 ss nyhakket persille

Skjær den avkjølte sjømattortillaen i små biter, dryss over persille og pakk den inn slik at du kan ta den med deg, for eksempel på piknik.

Tips:

Hvis du har en ildfast form, kan du steke tortillaen uten lokk i en forvarmet ovn ved 180 °C i 20-30 minutter i stedet for på kokeplaten.

Oppskrifts-ID: 1288

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

3 ss vegetabilsk olje – 400 g forkokte poteter i terninger – 200 g paprika i ulike farger skåret i terninger – 1 finhakket løk – 1 knust hvitløksfedd – 250 g tint sjømat – 150 g edamamebønner i belg

Varm opp oljen på sterk varme i en stekepanne (Ø ca. 26 cm) og stek resten av ingrediensene i ca. 3 minutter.

8 egg – 0,6 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt ½ ts edelsøtt paprikapulver – Nykvernet pepper

Bland ingrediensene og hell dem over grønnsaks- og sjømatblandingen. Legg på lokk og la det tykne på lav varme i 20-30 minutter.

2 ss nyhakket persille

Skjær den avkjølte sjømattortillaen i små biter, dryss over persille og pakk den inn slik at du kan ta den med deg, for eksempel på piknik.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.