Seafood tortilla bites
Ideelt når du trenger en matbit på farten. Disse tortillabitene kombinerer spicy stekte poteter, sjømatmiks, edamame og paprika – piffet opp med saltredusert soyasaus. Lett å lage, skjære opp og pakke ned når du skal kose deg ute i det fri!
Tilberedning
Steg 1
3 ss vegetabilsk olje – 400 g forkokte poteter i terninger – 200 g paprika i ulike farger skåret i terninger – 1 finhakket løk – 1 knust hvitløksfedd – 250 g tint sjømat – 150 g edamamebønner i belg
Varm opp oljen på sterk varme i en stekepanne (Ø ca. 26 cm) og stek resten av ingrediensene i ca. 3 minutter.
Steg 2
8 egg – 0,6 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt – ½ ts edelsøtt paprikapulver – Nykvernet pepper
Bland ingrediensene og hell dem over grønnsaks- og sjømatblandingen. Legg på lokk og la det tykne på lav varme i 20-30 minutter.
Steg 3
2 ss nyhakket persille
Skjær den avkjølte sjømattortillaen i små biter, dryss over persille og pakk den inn slik at du kan ta den med deg, for eksempel på piknik.
Tips:
Hvis du har en ildfast form, kan du steke tortillaen uten lokk i en forvarmet ovn ved 180 °C i 20-30 minutter i stedet for på kokeplaten.
Oppskrifts-ID: 1288
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer