Burrito Bowl med teriyaki-søtpoteter, svarte bønner og avokado
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1
Forvarm stekeovnen til 220 °C/200 °C varmluft/gass: trinn 7. Kle en stor stekeplate med bakepapir, legg søtpotetene oppå den og bland dem med 3 spiseskjeer teriyaki-marinade og 1 spiseskje olje. Stek i 35–40 til de er gyllenbrune og møre.
Steg 2
Kok i mellomtiden risen som angitt på pakken, la den dryppe av seg og sett den til side.
Steg 3
Til tilberedningen av bønnene varmer du opp 1 spiseskje av oljen i en mellomstor panne og sauterer løkene i 5 minutter, til de er myke. Tilsett hvitløk og chiplotepasta, og la det sautere i 2 minutter til Ha i bønnene og 1 resterende spiseskje teriyaki-marinade samt en skvett vann og stek i 5 minutter til.
Steg 4
Varm opp resten av oljen i en panne på sterk varme og stek paprikaskivene i 6–8 minutter, til de er brunet og myke.
Steg 5
Til serveringen fordeler du risen på 4 skåler og anretter søtpotetene, bønnene, den røde paprikaen og avokadoskivene oppå den. Server med limebåtene og de snittede vårløkene.
Oppskrifts-ID: 291
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer