

Vegansk tsukemen med tomat
Vegansk tsukemen med nudler som dippes i en fyldig tomatsaus med friske grønnsaker. Nyt den skarpe, aromatiske og forfriskende smaken, og bestem selv hvor krydret du ønsker retten.
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1

1 rødløk – 2 hvitløksfedd – 2 ss olivenolje – 200 dl tomatsaus – 140 dl soyamelk – 100 dl vann – 4 ss Kikkoman Konsentrert Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (Sojasaus) Smak – 4 g chilipulver
Hakk rødløken og hvitløken og stek i oppvarmet olivenolje på lav varme i en liten panne. Tilsett tomatsaus, soyamelk, 100 ml vann og Kikkoman Ramen Suppebase. Kok i 1 minutt og ta av varmen. Rør inn chilipulver og fordel på 2 boller.
Steg 2

3 ss solsikkeolje – 4 skive squash (5 mm – 1 cm tykke) – 4 tynne skiver gresskar – 200 g tofu – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 2 ss Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style – 30 g mel
Varm opp 1,5 ss solsikkeolje i en panne og stek squash og gresskar til de blir gyllenbrune. Del tofuen i to og mariner i Kikkoman Soyasaus og Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter i ca. 10 minutter. Dryss mel over den marinerte tofuen og stek den i resten av den oppvarmede oljen til den er gyllen på begge sider.
Steg 3

60 g små blomkålsbuketter – 4 ss frosne edamamebønner – 1 ts salt – 4 sukkererter
Blansjer blomkålen og edamamebønnene i saltet kokende vann i ca. 3 minutter. Vask sukkerertene, kok dem i ca. 1 minutt, og skyll dem deretter i kaldt vann.
Steg 4

240 g ramennudler (veganske) – 4 cherrytomater
Kok ramennudlene i henhold til anvisningene på pakken, skyll dem i kaldt vann og fordel dem på 2 tallerkener. Anrett tofuen og grønnsakene fra steg 2 og 3 på toppen. Del cherrytomatene i to, garner ramenrettene med dem, og server med tomatsausen som dipp ved siden av.
Tips
Oppskrifts-ID: 1476
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer