Vegansk tsukemen med tomat
Vegansk tsukemen med tomat

Vegansk tsukemen med tomat

total tid35 min.
10 min.tilberedningstid
25 min.koketid

Vegansk tsukemen med nudler som dippes i en fyldig tomatsaus med friske grønnsaker. Nyt den skarpe, aromatiske og forfriskende smaken, og bestem selv hvor krydret du ønsker retten.

Ingredienser

2 porsjoner
1 
rødløk
2 
hvitløksfedd
2 ss
olivenolje
200 dl
tomatsaus
140 dl
soyamelk
100 dl
vann
4 g
chilipulver
3 ss
solsikkeolje
4 skive
squash (5 mm – 1 cm tykke)
4 
tynne skiver gresskar
200 g
tofu
30 g
mel
60 g
små blomkålsbuketter
4 ss
frosne edamamebønner
1 ts
salt
4 
sukkererter
240 g
ramennudler (veganske)
4 
cherrytomater
Næringsinnhold (per porsjon):3654 kJ / 870 kcal
42,2 gFett
34,2 gProtein
82,2 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

1  rødløk – 2  hvitløksfedd – 2 ss olivenolje – 200 dl tomatsaus – 140 dl soyamelk – 100 dl vann – 4 ss Kikkoman Konsentrert Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (Sojasaus) Smak4 g chilipulver

Hakk rødløken og hvitløken og stek i oppvarmet olivenolje på lav varme i en liten panne. Tilsett tomatsaus, soyamelk, 100 ml vann og Kikkoman Ramen Suppebase. Kok i 1 minutt og ta av varmen. Rør inn chilipulver og fordel på 2 boller.

Steg 2

3 ss solsikkeolje – 4 skive squash (5 mm – 1 cm tykke) – 4  tynne skiver gresskar – 200 g tofu – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus2 ss Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style30 g mel

Varm opp 1,5 ss solsikkeolje i en panne og stek squash og gresskar til de blir gyllenbrune. Del tofuen i to og mariner i Kikkoman Soyasaus og Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter i ca. 10 minutter. Dryss mel over den marinerte tofuen og stek den i resten av den oppvarmede oljen til den er gyllen på begge sider.

Steg 3

60 g små blomkålsbuketter – 4 ss frosne edamamebønner – 1 ts salt – 4  sukkererter

Blansjer blomkålen og edamamebønnene i saltet kokende vann i ca. 3 minutter. Vask sukkerertene, kok dem i ca. 1 minutt, og skyll dem deretter i kaldt vann.

Steg 4

240 g ramennudler (veganske) – 4  cherrytomater

Kok ramennudlene i henhold til anvisningene på pakken, skyll dem i kaldt vann og fordel dem på 2 tallerkener. Anrett tofuen og grønnsakene fra steg 2 og 3 på toppen. Del cherrytomatene i to, garner ramenrettene med dem, og server med tomatsausen som dipp ved siden av.

Tips

Oppskrifts-ID: 1476

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

1 rødløk – 2 hvitløksfedd – 2 ss olivenolje – 200 dl tomatsaus – 140 dl soyamelk – 100 dl vann – 4 ss Kikkoman Konsentrert Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (Sojasaus) Smak4 g chilipulver

Hakk rødløken og hvitløken og stek i oppvarmet olivenolje på lav varme i en liten panne. Tilsett tomatsaus, soyamelk, 100 ml vann og Kikkoman Ramen Suppebase. Kok i 1 minutt og ta av varmen. Rør inn chilipulver og fordel på 2 boller.

3 ss solsikkeolje – 4 skive squash (5 mm – 1 cm tykke) – 4 tynne skiver gresskar – 200 g tofu – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus2 ss Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style30 g mel

Varm opp 1,5 ss solsikkeolje i en panne og stek squash og gresskar til de blir gyllenbrune. Del tofuen i to og mariner i Kikkoman Soyasaus og Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter i ca. 10 minutter. Dryss mel over den marinerte tofuen og stek den i resten av den oppvarmede oljen til den er gyllen på begge sider.

60 g små blomkålsbuketter – 4 ss frosne edamamebønner – 1 ts salt – 4 sukkererter

Blansjer blomkålen og edamamebønnene i saltet kokende vann i ca. 3 minutter. Vask sukkerertene, kok dem i ca. 1 minutt, og skyll dem deretter i kaldt vann.

240 g ramennudler (veganske) – 4 cherrytomater

Kok ramennudlene i henhold til anvisningene på pakken, skyll dem i kaldt vann og fordel dem på 2 tallerkener. Anrett tofuen og grønnsakene fra steg 2 og 3 på toppen. Del cherrytomatene i to, garner ramenrettene med dem, og server med tomatsausen som dipp ved siden av.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.