Peanøttmarinert kylling i rødkålsalat med ponzusaus
Peanøttmarinert kylling i rødkålsalat med ponzusaus

Peanøttmarinert kylling i rødkålsalat med ponzusaus

total tid80 min.
20 min.tilberedningstid
40 min.koketid
20 min.marineringstid

En spenstig vri på klassisk salat – peanøttmarinert kylling møter knasende sprø rødkål, kremete peanøttdressing med Kikkoman Ponzu Sitron, sprøstekte kikerter og aromatisk persille. En forfriskende smaksopplevelse med masse tekstur.

Ingredienser

2 porsjoner
300 g
kyllingfilet
1 klype
nymalt pepper
1 ss
peanøttsmør

Saus:

3 ss
majones
2 ss
peanøttsmør
1 ss
raspet sitronskall

Kikerter:

400 g
hermetiserte kikerter
3 ss
olivenolje
1 ts
edelsøtt paprikapulver
1 ts
hvitløksgranulat
 ½ ts
koriander
1 ss
sesamfrø
1 klype
salt
1 klype
nymalt pepper
250 g
rødkål
1 
agurk
1 bunt
persille
1 håndfull
av dine favorittspirer
1 håndfull
ristede cashewnøtter
Næringsinnhold (per porsjon):4401 kJ / 1025 kcal
63 gFett
57 gProtein
64 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

300 g kyllingfilet – 1 klype nymalt pepper – 1 ss peanøttsmør – 0,9 dl Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer

Skjær kyllingen i middels tykke stykker (ca. 1,5 cm tykke) og krydre med pepper. Bland peanøttsmør med Kikkoman Ponzu Sitron for å lage marinade, og dekk kyllingstykkene grundig med denne. La dem ligge til marinering.

Steg 2

3 ss majones – 2 ss peanøttsmør – 4 ss Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer1 ss raspet sitronskall

Rør sammen majones, peanøttsmør, Kikkoman Ponzu Sitron og sitronskall i en bolle.

Steg 3

400 g hermetiserte kikerter – 1 ts hvitløksgranulat – 3 ss olivenolje – 1 ts edelsøtt paprikapulver –  ½ ts koriander – 1 ss sesamfrø – 1 klype salt – 1 klype nymalt pepper

Sil av og tørk kikertene. Bland dem først med olivenolje, deretter med kryddere og sesamfrø. Krydre med salt og pepper. Stek dem i ovnen ved 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.

Steg 4

250 g rødkål – 1  agurk – 1 bunt bunt persille – 1 håndfull av dine favorittspirer – 1 håndfull ristede cashewnøtter

Finhakk rødkålen, skjær agurken i halvmåner, og hakk persillen og nøttene. Grill eller pannestek kyllingen, la den så stå til avkjøling. Anrett ingrediensene i boller og ringle over peanøttsausen. Topp med kyllingstykker og garner med persille og cashewnøtter.

Tip

Oppskrifts-ID: 1447

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

300 g kyllingfilet – 1 klype nymalt pepper – 1 ss peanøttsmør – 0,9 dl Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer

Skjær kyllingen i middels tykke stykker (ca. 1,5 cm tykke) og krydre med pepper. Bland peanøttsmør med Kikkoman Ponzu Sitron for å lage marinade, og dekk kyllingstykkene grundig med denne. La dem ligge til marinering.

3 ss majones – 2 ss peanøttsmør – 4 ss Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer1 ss raspet sitronskall

Rør sammen majones, peanøttsmør, Kikkoman Ponzu Sitron og sitronskall i en bolle.

400 g hermetiserte kikerter – 1 ts hvitløksgranulat – 3 ss olivenolje – 1 ts edelsøtt paprikapulver – ½ ts koriander – 1 ss sesamfrø – 1 klype salt – 1 klype nymalt pepper

Sil av og tørk kikertene. Bland dem først med olivenolje, deretter med kryddere og sesamfrø. Krydre med salt og pepper. Stek dem i ovnen ved 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.

250 g rødkål – 1 agurk – 1 bunt bunt persille – 1 håndfull av dine favorittspirer – 1 håndfull ristede cashewnøtter

Finhakk rødkålen, skjær agurken i halvmåner, og hakk persillen og nøttene. Grill eller pannestek kyllingen, la den så stå til avkjøling. Anrett ingrediensene i boller og ringle over peanøttsausen. Topp med kyllingstykker og garner med persille og cashewnøtter.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.