Sopp stroganoff med soyasaus

total tid 50 min.
50 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
2 ss
olivenolje
1 
løk, finhakket
500 g
brun sopp, delt i fire
2 
hvitløkbåter, knust
4 
stilker timian, bladene plukket og hakket
1 ½ ss
paprika
1 klype
cayennepepper
4 dl
grønnsaksbuljong
300 g
villris
200 ml
sur fløte
2 ts
sennep
En liten bunt persille, grovhakket
1 
sitron, skåret i båter
Næringsinnhold (per porsjon): 1897 kJ  /  451 kcal
17,0 g Fett
14,1 g Protein
64,2 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Varm opp olje i en stor panne med høy kant og stek løken i 5 minutter, til den er myk.

Steg 2

Sett opp varmen og tilsett soppen. Stek den gyllenbrun i 10 minutter under stadig røring.

Steg 3

Ha i hvitløk, timian, paprika og cayennepepper og la det koke i 2 minutter. Tilsett så buljongen og la det småkoke i 10 minutter. Tilfør soppen rømme, sennep og soyasaus og la det småkoke i 10 minutter til.

Steg 4

Kok risen som angitt på pakken mens soppen steker. La den dryppe av seg og sett den varmt.

Steg 5

Like før servering rører du inn en del av persillen i soppen og tar vare på resten av persillen til garnering. Server med villris og sitronbåter og garner med persille.

Oppskrifts-ID: 318

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Varm opp olje i en stor panne med høy kant og stek løken i 5 minutter, til den er myk.

Sett opp varmen og tilsett soppen. Stek den gyllenbrun i 10 minutter under stadig røring.

Ha i hvitløk, timian, paprika og cayennepepper og la det koke i 2 minutter. Tilsett så buljongen og la det småkoke i 10 minutter. Tilfør soppen rømme, sennep og soyasaus og la det småkoke i 10 minutter til.

Kok risen som angitt på pakken mens soppen steker. La den dryppe av seg og sett den varmt.

Like før servering rører du inn en del av persillen i soppen og tar vare på resten av persillen til garnering. Server med villris og sitronbåter og garner med persille.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.