

Sopp stroganoff med soyasaus
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1
Varm opp olje i en stor panne med høy kant og stek løken i 5 minutter, til den er myk.
Steg 2
Sett opp varmen og tilsett soppen. Stek den gyllenbrun i 10 minutter under stadig røring.
Steg 3
Ha i hvitløk, timian, paprika og cayennepepper og la det koke i 2 minutter. Tilsett så buljongen og la det småkoke i 10 minutter. Tilfør soppen rømme, sennep og soyasaus og la det småkoke i 10 minutter til.
Steg 4
Kok risen som angitt på pakken mens soppen steker. La den dryppe av seg og sett den varmt.
Steg 5
Like før servering rører du inn en del av persillen i soppen og tar vare på resten av persillen til garnering. Server med villris og sitronbåter og garner med persille.
Oppskrifts-ID: 318
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer