Enoki-bacon-wraps
Tilberedning
Steg 1
Forvarm stekeovnen på 220 °C / omluft 180 °C / gass trinn 7. Legg bakepapir på en flat stekeplate.
Steg 2
Rull soppene inn i baconskivene, la de øvre endene stikke ut. Fest om nødvendig med en cocktailpinne. Legg det på stekeplaten.
Steg 3
Bland lønnesirup og soyasaus og stryk sjenerøst over wrapsene. Stek i 10 minutter. La vannet som pipler ut av baconen dryppe av slik at baconen kan brunes. Stryk på glasuren på nytt og la dem steke i ytterligere 10-15 minutter til baconen er ferdigstekt, klebrig og gullgul.
Steg 4
Ta bort cocktailpinnene, stryk på glasur for siste gang, dryss på sesamfrø og stek i noen minutter til for å få frøene sprøe. Server straks.
Oppskrifts-ID: 59
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer