

Daikon-rettich Shabu-Shabu
total tid
						 20 min.					
									 20 min.								tilberedningstid
Ingredienser
2 porsjoner
				
300 g
															rettich (Daikon)
													
150 g
															tynnskivet svine- eller oksekjøtt til koking
													
40 g
															gulrøtter
													
 ½ 
															pakning Shirataki-nudler (alternativt: glassnudler - lettkokt)
													
1 bunt
															Mizuna (alternativt: spinat)
													
etter smak:
For the tsuyu stock:
2 kopp
															vann
													
2 kopp
															hønse- eller grønnsakbuljong
													
2 ss
															hvitvin (etter ønske)
													
1 ts
															sukker
													
 – 
Næringsinnhold (per porsjon):1.218 kJ / 291 kcal
Tilberedning
Skjær opp rettichen i 15 cm lange tynne strimler. Skjær svinekjøttet / storfekjøttet i tynne og store skiver, skjær gulrøttene og Mizuna (eller spinat) grovt i strimler på 5 cm lengde. Blansjer Shirataki-nudlene (eller glassnudlene). Bland alle ingrediensene til buljongen i en gryte og tilsett de resterende ingrediensene. Smak til ved å dyppe ingrediensene i ponzu- eller sesamsaus, og nyt måltidet.
Oppskrifts-ID: 393
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer



![[Translate to Norwegisch:]  [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:]  [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)


















 
			 
			