Daikon-rettich Shabu-Shabu
total tid20 min.
20 min.tilberedningstid
Ingredienser
2 porsjoner
300 g
rettich (Daikon)
150 g
tynnskivet svine- eller oksekjøtt til koking
40 g
gulrøtter
½
pakning Shirataki-nudler (alternativt: glassnudler - lettkokt)
1 bunt
Mizuna (alternativt: spinat)
etter smak:
For the tsuyu stock:
2 kopp
vann
2 kopp
hønse- eller grønnsakbuljong
2 ss
hvitvin (etter ønske)
1 ts
sukker
–
Næringsinnhold (per porsjon):1218 kJ / 291 kcal
Tilberedning
Skjær opp rettichen i 15 cm lange tynne strimler. Skjær svinekjøttet / storfekjøttet i tynne og store skiver, skjær gulrøttene og Mizuna (eller spinat) grovt i strimler på 5 cm lengde. Blansjer Shirataki-nudlene (eller glassnudlene). Bland alle ingrediensene til buljongen i en gryte og tilsett de resterende ingrediensene. Smak til ved å dyppe ingrediensene i ponzu- eller sesamsaus, og nyt måltidet.
Oppskrifts-ID: 393
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer