Daikon-rettich Shabu-Shabu

total tid 20 min.
20 min. tilberedningstid

Ingredienser

2 porsjoner
300 g
rettich (Daikon)
150 g
tynnskivet svine- eller oksekjøtt til koking
40 g
gulrøtter
 ½ 
pakning Shirataki-nudler (alternativt: glassnudler - lettkokt)
1 bunt
Mizuna (alternativt: spinat)

etter smak:

For the tsuyu stock:

2 kopp
vann
2 kopp
hønse- eller grønnsakbuljong
2 ss
hvitvin (etter ønske)
1 ts
sukker
Næringsinnhold (per porsjon): 1218 kJ  /  291 kcal

Tilberedning

Skjær opp rettichen i 15 cm lange tynne strimler. Skjær svinekjøttet / storfekjøttet i tynne og store skiver, skjær gulrøttene og Mizuna (eller spinat) grovt i strimler på 5 cm lengde. Blansjer Shirataki-nudlene (eller glassnudlene). Bland alle ingrediensene til buljongen i en gryte og tilsett de resterende ingrediensene. Smak til ved å dyppe ingrediensene i ponzu- eller sesamsaus, og nyt måltidet.

Oppskrifts-ID: 393

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær opp rettichen i 15 cm lange tynne strimler. Skjær svinekjøttet / storfekjøttet i tynne og store skiver, skjær gulrøttene og Mizuna (eller spinat) grovt i strimler på 5 cm lengde. Blansjer Shirataki-nudlene (eller glassnudlene). Bland alle ingrediensene til buljongen i en gryte og tilsett de resterende ingrediensene. Smak til ved å dyppe ingrediensene i ponzu- eller sesamsaus, og nyt måltidet.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.