Tofu-wok med nudler: vegetarisk chow mein

total tid 15 min.
10 min. tilberedningstid
5 min. koketid

Kantonesiske woknudler med tofu og mungbønnespirer - en enkel og velsmakende vegetarrett med tofu marinert i Kikkoman Soyasaus, stekt og servert med gulrot og paprika.

Ingredienser

2 porsjoner
125 g
chow mein-nudler
1 
sjalottløk
3 ½ 
fedd hvitløk
 ½ 
rød paprika
50 g
gulrot
100 g
vanlig tofu
1 ss
hvetemel
 ¾ dl
vann
1 ts
potetstivelse
 ½ dl
olje
50 g
mungbønnespirer
 ½ ts
chiliflak
2 ss
vårløk (hakket)
Næringsinnhold (per porsjon): 1373 kJ  /  328 kcal
5,4 g Fett
15,7 g Protein
55,7 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

125 g chow mein-nudler – 1  sjalottløk – 3 ½  fedd hvitløk –  ½  rød paprika – 50 g gulrot

Kok chow mein-nudlene etter anvisningene på pakken. Finhakk sjalottløken og hvitløken. Skjær paprikaen og gulroten i strimler.

Steg 2

100 g vanlig tofu – 1 ss hvetemel – 0,3 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Skjær tofuen i terninger, mariner i Kikkoman Soyasaus og la stå i 5 minutter. Vend tofuen i mel og stek til den er gyllenbrun. Legg den på kjøkkenpapir.

Steg 3

0,3 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus ¾ dl vann – 1 ts potetstivelse

Bland Kikkoman Soyasaus med vann og potetstivelse.

Steg 4

 ½ dl olje – 50 g mungbønnespirer –  ½ ts chiliflak – 2 ss vårløk (hakket) – 2 ss Kikkoman ristet Sesamolje

Varm oljen i en panne, sauter sjalottløken og hvitløken, tilsett så gulrot og paprika. Stek i 2-3 minutter. Tilsett tofu, mungbønnespirer og kokte nudler. Bland med sausen fra steg 3 og krydre med chiliflak og Kikkoman Sesamolje. Anrett den ferdige retten på tallerkener og garner med hakket vårløk.

Tips:

Denne nudelretten kan også tilberedes med kylling istedenfor tofu.
 
Du kan drysse ristede peanøtter over den ferdige retten.

Oppskrifts-ID: 1213

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

125 g chow mein-nudler – 1  sjalottløk – 3 ½  fedd hvitløk –  ½  rød paprika – 50 g gulrot

Kok chow mein-nudlene etter anvisningene på pakken. Finhakk sjalottløken og hvitløken. Skjær paprikaen og gulroten i strimler.

100 g vanlig tofu – 1 ss hvetemel – 0,3 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Skjær tofuen i terninger, mariner i Kikkoman Soyasaus og la stå i 5 minutter. Vend tofuen i mel og stek til den er gyllenbrun. Legg den på kjøkkenpapir.

0,3 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus ¾ dl vann – 1 ts potetstivelse

Bland Kikkoman Soyasaus med vann og potetstivelse.

 ½ dl olje – 50 g mungbønnespirer –  ½ ts chiliflak – 2 ss vårløk (hakket) – 2 ss Kikkoman ristet Sesamolje

Varm oljen i en panne, sauter sjalottløken og hvitløken, tilsett så gulrot og paprika. Stek i 2-3 minutter. Tilsett tofu, mungbønnespirer og kokte nudler. Bland med sausen fra steg 3 og krydre med chiliflak og Kikkoman Sesamolje. Anrett den ferdige retten på tallerkener og garner med hakket vårløk.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.