Tofu-wok med nudler: vegetarisk chow mein
Kantonesiske woknudler med tofu og mungbønnespirer - en enkel og velsmakende vegetarrett med tofu marinert i Kikkoman Soyasaus, stekt og servert med gulrot og paprika.
Tilberedning
Steg 1
125 g chow mein-nudler – 1 sjalottløk – 3 ½ fedd hvitløk – ½ rød paprika – 50 g gulrot
Kok chow mein-nudlene etter anvisningene på pakken. Finhakk sjalottløken og hvitløken. Skjær paprikaen og gulroten i strimler.
Steg 2
100 g vanlig tofu – 1 ss hvetemel – 0,3 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Skjær tofuen i terninger, mariner i Kikkoman Soyasaus og la stå i 5 minutter. Vend tofuen i mel og stek til den er gyllenbrun. Legg den på kjøkkenpapir.
Steg 3
0,3 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – ¾ dl vann – 1 ts potetstivelse
Bland Kikkoman Soyasaus med vann og potetstivelse.
Steg 4
½ dl olje – 50 g mungbønnespirer – ½ ts chiliflak – 2 ss vårløk (hakket) – 2 ss Kikkoman ristet Sesamolje
Varm oljen i en panne, sauter sjalottløken og hvitløken, tilsett så gulrot og paprika. Stek i 2-3 minutter. Tilsett tofu, mungbønnespirer og kokte nudler. Bland med sausen fra steg 3 og krydre med chiliflak og Kikkoman Sesamolje. Anrett den ferdige retten på tallerkener og garner med hakket vårløk.
Tips:
Denne nudelretten kan også tilberedes med kylling istedenfor tofu.
Du kan drysse ristede peanøtter over den ferdige retten.
Oppskrifts-ID: 1213
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer