Gratinerte burritos med teriyakikylling
Gratinerte burritos med teriyakikylling

Gratinerte burritos med teriyakikylling

total tid60 min.

Ingredienser

4 porsjoner
1 ss
olje
1 
løk, hakket i terninger
600 g
kyllinglår uten ben og skinn, hakket opp i munnfullstore biter
2 
hvitløksfedd, knust
1 ts
chilisaus
400 g
svarte bønner eller kidneybønner
200 g
kokt ris
En liten bunt koriander, grovhakket
4 
store tortillalefser
100 g
cheddarost, revet
Næringsinnhold (per porsjon):2740 kJ / 654 kcal
19,9 gFett
50 gProtein
67,9 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Sett stekeovnen på varmluft på 200 °C / 180 °C (gass: trinn 6)

Steg 2

Varm opp oljen i en stekepanne og la løken mørne på middels varme i 4–5 minutter. Tilsett kylling under stadig omrøring og la det hele steke til kyllingen er brun og gjennomstekt. Rør inn hvitløk, stek i et par minutter til, før Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning , chilisaus, bønner og ris tilsettes. Stek i enda ett minutt til alt er varmt, før størsteparten av korianderen tilsettes.

Steg 3

Fordel blandingen på 4 tortillalefser. Rull lefsene sammen hver for seg, og brett inn endene, slik at blandingen ikke renner ut. Legg lefsene i en ildfast form, og strø den revne osten over. Sett inn i stekeovnen i 15–20 minutter til osten er smeltet og har fått en gyllen farge. Strø over resten av korianderen og server.

Oppskrifts-ID: 99

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Sett stekeovnen på varmluft på 200 °C / 180 °C (gass: trinn 6)

Varm opp oljen i en stekepanne og la løken mørne på middels varme i 4–5 minutter. Tilsett kylling under stadig omrøring og la det hele steke til kyllingen er brun og gjennomstekt. Rør inn hvitløk, stek i et par minutter til, før Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning , chilisaus, bønner og ris tilsettes. Stek i enda ett minutt til alt er varmt, før størsteparten av korianderen tilsettes.

Fordel blandingen på 4 tortillalefser. Rull lefsene sammen hver for seg, og brett inn endene, slik at blandingen ikke renner ut. Legg lefsene i en ildfast form, og strø den revne osten over. Sett inn i stekeovnen i 15–20 minutter til osten er smeltet og har fått en gyllen farge. Strø over resten av korianderen og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.