Gratinerte burritos med teriyakikylling
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1
Sett stekeovnen på varmluft på 200 °C / 180 °C (gass: trinn 6)
Steg 2
Varm opp oljen i en stekepanne og la løken mørne på middels varme i 4–5 minutter. Tilsett kylling under stadig omrøring og la det hele steke til kyllingen er brun og gjennomstekt. Rør inn hvitløk, stek i et par minutter til, før Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning , chilisaus, bønner og ris tilsettes. Stek i enda ett minutt til alt er varmt, før størsteparten av korianderen tilsettes.
Steg 3
Fordel blandingen på 4 tortillalefser. Rull lefsene sammen hver for seg, og brett inn endene, slik at blandingen ikke renner ut. Legg lefsene i en ildfast form, og strø den revne osten over. Sett inn i stekeovnen i 15–20 minutter til osten er smeltet og har fått en gyllen farge. Strø over resten av korianderen og server.
Oppskrifts-ID: 99
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer