Varm quinoasalat med sesamstekt laks og yoghurtsaus
Varm quinoasalat med sesamstekt laks og yoghurtsaus

Varm quinoasalat med sesamstekt laks og yoghurtsaus

total tid45 min.
10 min.tilberedningstid
35 min.koketid

Trenger du noe enkelt og godt til middag? Du kommer til å elske denne enkle lakseoppskriften med ponzu-yoghurtsaus. Den er servert med rød, hvit og svart quinoa, men du kan bruke den typen quinoa du vil.

Ingredienser

2 porsjoner
100 g
tricolor quinoa eller vanlig quinoa
250 g
laksefilet
 ½ ts
pepper
10 g
sesamfrø
2 ss
olje
100 g
brokkoli
150 g
aprikos
1 ss
fersk rosmarin
1 ss
olivenolje
60 g
naturell yoghurt
2 ss
finhakket mynte
 ½ ts
kvernet pepper
Næringsinnhold (per porsjon):3211 kJ / 767 kcal
44,6 gFett
38,9 gProtein
50,3 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Tilbered quinoaen i henhold til anvisning på pakningen.

Steg 2

Del laksefileten i to, og dryss over Kikkoman Ponzu Lemon og pepper. Dekk med panko blandet med sesamfrø. Stek laksen på begge sider i en middels høy varm panne med olje til laksen er gyllenbrun.

Steg 3

Del brokkolien i små biter og kok til den er «al dente». Del aprikosene i to, fjern steinene og stek på begge sider med rosmarin i en stekepanne med litt olje.

Steg 4

Bland yoghurten sammen med olivenolje, Kikkoman Ponzu, pepper og finhakket mynte.

Steg 5

Fordel den kokte quinoaen i skåler og tilsett toppingen.

Oppskrifts-ID: 1050

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Tilbered quinoaen i henhold til anvisning på pakningen.

Del laksefileten i to, og dryss over Kikkoman Ponzu Lemon og pepper. Dekk med panko blandet med sesamfrø. Stek laksen på begge sider i en middels høy varm panne med olje til laksen er gyllenbrun.

Del brokkolien i små biter og kok til den er «al dente». Del aprikosene i to, fjern steinene og stek på begge sider med rosmarin i en stekepanne med litt olje.

Bland yoghurten sammen med olivenolje, Kikkoman Ponzu, pepper og finhakket mynte.

Fordel den kokte quinoaen i skåler og tilsett toppingen.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.