Varm quinoasalat med sesamstekt laks og yoghurtsaus
Trenger du noe enkelt og godt til middag? Du kommer til å elske denne enkle lakseoppskriften med ponzu-yoghurtsaus. Den er servert med rød, hvit og svart quinoa, men du kan bruke den typen quinoa du vil.
Tilberedning
Steg 1
Tilbered quinoaen i henhold til anvisning på pakningen.
Steg 2
Del laksefileten i to, og dryss over Kikkoman Ponzu Lemon og pepper. Dekk med panko blandet med sesamfrø. Stek laksen på begge sider i en middels høy varm panne med olje til laksen er gyllenbrun.
Steg 3
Del brokkolien i små biter og kok til den er «al dente». Del aprikosene i to, fjern steinene og stek på begge sider med rosmarin i en stekepanne med litt olje.
Steg 4
Bland yoghurten sammen med olivenolje, Kikkoman Ponzu, pepper og finhakket mynte.
Steg 5
Fordel den kokte quinoaen i skåler og tilsett toppingen.
Oppskrifts-ID: 1050
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer