Svinekam med appelsiner og nellik
Tilberedning
Steg 1
Bland soyasaus, appelsinjuice og ingefær i en bolle. Legg svinekam i en glassform, hell over marinaden og la stå i kjøleskapet over natten.
Steg 2
Legg den marinerte svinekammen i en ildfast form og hell resten av marinaden over. Kutt forsiktig kjøttet og sett inn nellikspiker. Legg 3 appelsinskiver og en kvist rosmarin på toppen. Skjær resten av appelsinen i kvart-biter og legg dem rundt svinekammen. Dekk den med et lokk.
Steg 3
Stek den i forvarmet ovn på 180 grader i ca 1,5 - 2 timer (til den er myk). Server med sausen som ble dannet under stekingen.
Tips
Svinekammen kan marineres og deretter stekes i en stekepose. På denne måten blir den enda mykere etter steking.
Oppskrifts-ID: 935
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer