Sushi-kake med roastbiff og avokado
Sushi-kake med roastbiff og avokado

Sushi-kake med roastbiff og avokado

total tid25 min.
25 min.tilberedningstid

til 1 brødform, ca. 15x8x5 cm

      Ingredienser

      1 porsjoner
      200 g
      kokt sushiris
       ½ 
      avokado
      20 
      agurk (uten kjerner)
      1 ss
      majones
      50 g
      roastbiff i skiver
       ½ 
      nori-blad
      2 
      1 hver av rød og gul daddeltomat
      Litt hagekarse

      Til eggerøren

      1 
      ferskt egg
      2 klype
      sukker
      1 klype
      salt
      Litt matolje

      Til pepperrotkremen

      1 ts
      pepperrot (glass)
      1 ss
      naturell smøreost
      Næringsinnhold (per porsjon):959 kJ / 229 kcal
      14,3 gFett
      7 gProtein
      17,1 gKarbohydrater

      Tilberedning

      Steg 1

      Til eggerøren; Rør egg, sukker og salt godt sammen. Gni inn en non-stick panne med et stykke kjøkkenpapir med olje. Hell eggerøren i den kalde pannen og stek på middels varme (slik at den ikke blir brent) til den er ferdig. Del opp eggerøren i små biter.

      Steg 2

      Skjær avokado- og agurk i små terninger og bland med majonesen. Skjær roastbiffen i små biter.

      Steg 3

      Til pepperrotkremen; Bland pepperrot og naturell smøreost godt og hell i en liten sprøytepose.

      Steg 4

      Avslutningsvis; Kle brødformen med plastfolie og fordel roastbiffen på bunnen. Fyll på med avokado- og agurkmajones. Fordel halvparten av sushirisen på toppen. Legg først nori-arket og deretter eggerøre på toppen og dekk med resterende sushiris.

      Steg 5

      Dekk til med plastfolie og trykk forsiktig ned slik at det ikke blir noen hull. Vask tomatene og skjær dem i skiver.

      Steg 6

      Til serveringen; Ta av plastfolien, legg en tallerken over og vend sushikaken. Fjern den resterende plastfolien og tilsett litt teriyakisaus over roastbiffen. Pynt sushikaken med pepperrotkremen jevnt fordelt på 4 steder, pynt med tomatskivene og spirer og server. Server sushi-kaken med soyasaus og nyt resultatet.

      Oppskrifts-ID: 44

      Oppskriften som PDF

      last ned PDF

      Takk for tilbakemeldingen!

      Gi oss tilbakemelding

      Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

      Til eggerøren; Rør egg, sukker og salt godt sammen. Gni inn en non-stick panne med et stykke kjøkkenpapir med olje. Hell eggerøren i den kalde pannen og stek på middels varme (slik at den ikke blir brent) til den er ferdig. Del opp eggerøren i små biter.

      Skjær avokado- og agurk i små terninger og bland med majonesen. Skjær roastbiffen i små biter.

      Til pepperrotkremen; Bland pepperrot og naturell smøreost godt og hell i en liten sprøytepose.

      Avslutningsvis; Kle brødformen med plastfolie og fordel roastbiffen på bunnen. Fyll på med avokado- og agurkmajones. Fordel halvparten av sushirisen på toppen. Legg først nori-arket og deretter eggerøre på toppen og dekk med resterende sushiris.

      Dekk til med plastfolie og trykk forsiktig ned slik at det ikke blir noen hull. Vask tomatene og skjær dem i skiver.

      Til serveringen; Ta av plastfolien, legg en tallerken over og vend sushikaken. Fjern den resterende plastfolien og tilsett litt teriyakisaus over roastbiffen. Pynt sushikaken med pepperrotkremen jevnt fordelt på 4 steder, pynt med tomatskivene og spirer og server. Server sushi-kaken med soyasaus og nyt resultatet.

      Gi oss tilbakemelding

      Takk for tilbakemeldingen!

      Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

      01
      02
      03
      04
      05
      06

      Gå aldri glipp av noe igjen!

      Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
      Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

      Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.