Sushi-kake med roastbiff og avokado
til 1 brødform, ca. 15x8x5 cm
Ingredienser
Til eggerøren
Til pepperrotkremen
Tilberedning
Steg 1
Til eggerøren; Rør egg, sukker og salt godt sammen. Gni inn en non-stick panne med et stykke kjøkkenpapir med olje. Hell eggerøren i den kalde pannen og stek på middels varme (slik at den ikke blir brent) til den er ferdig. Del opp eggerøren i små biter.
Steg 2
Skjær avokado- og agurk i små terninger og bland med majonesen. Skjær roastbiffen i små biter.
Steg 3
Til pepperrotkremen; Bland pepperrot og naturell smøreost godt og hell i en liten sprøytepose.
Steg 4
Avslutningsvis; Kle brødformen med plastfolie og fordel roastbiffen på bunnen. Fyll på med avokado- og agurkmajones. Fordel halvparten av sushirisen på toppen. Legg først nori-arket og deretter eggerøre på toppen og dekk med resterende sushiris.
Steg 5
Dekk til med plastfolie og trykk forsiktig ned slik at det ikke blir noen hull. Vask tomatene og skjær dem i skiver.
Steg 6
Til serveringen; Ta av plastfolien, legg en tallerken over og vend sushikaken. Fjern den resterende plastfolien og tilsett litt teriyakisaus over roastbiffen. Pynt sushikaken med pepperrotkremen jevnt fordelt på 4 steder, pynt med tomatskivene og spirer og server. Server sushi-kaken med soyasaus og nyt resultatet.
Oppskrifts-ID: 44
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer