Stekt ris med grønnsaker
Tilberedning
Steg 1
Finhakk hvitløk og vårløk, sett til side.
Steg 2
Varm litt olje i en wok eller stor stekepanne. Fres mais, gulrot, erter, paprika og rødløk. Krydre lett med salt og pepper og sett til side.
Steg 3
Varm woken på nytt, tilsett litt olje og fres hvitløk og vårløk raskt under omrøring. Tilsett gulrøtter og fres gulrøttene ca. 2 min.
Steg 4
Ha i risen og stek videre under omrøring til risen er blank. Ha i mais, gulrot, erter, paprika og rødløk. Bland godt sammen og rør inn soyasaus og sesamolje.
Steg 5
Lag et «rede» i pannen og ha i eggene. Rør fra midten til eggene stivner (omtrent som eggerøre). Serveres straks.
Steg 6
Lag sausen ved å røre sammen soyasaus, sesamolje, hvitløk og tørket chili. Server den stekte risen med frisk koriander, sesamfrø og sausen. Vel bekomme!
Oppskrifts-ID: 854
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer