Pokédipp av mangomajones med friterte sushiboller
Gyllenfriterte risboller spekket med saftig roastbiff, gulrøtter og spinat eller kremet camembert, tomater og basilikum. Dypp dem i fruktig mango-koriandermajones med Kikkoman Saus for Poke Bowl, så har du en ekte pokégodbit!
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1
800 g kokt sushiris – 60 ml Kikkoman Kryddersaus for Sushiris (125ml) – 1 sjalottløk – 50 g mangopuré – 1 ss hakket koriander – 1 ts chiliflak – 50 g majones – 50 g Kikkoman Saus For Poke Bowl Basert På Soyasaus Og Sesamolje
Bland Kikkoman Kryddersaus for Sushiris i risen mens den fortsatt er varm, og sett den til side. Skjær sjalottløken i små terninger. Bland mangopureen med sjalottløk, koriander, chiliflak, majones og Kikkoman Poke Sauce.
Steg 2
20 g spinatblader – 1 noriark – 50 g gulrot – 100 g roastbiff (kjøttpålegg) – 100 g camembert – 5 cherrytomater
Finhakk spinaten og noriarket. Skjær gulroten i små terninger og bland med spinat og nori. Skjær roastbiff og camembert i 10 biter hver. Del cherrytomatene i to.
Steg 3
10 basilikumblader
Del risen i 20 porsjoner og flat dem forsiktig ut inni plastfolie. Legg roastbiff, gulrot, spinat og nori i midten av 10 porsjoner ris. Legg camembert, cherrytomat og basilikum i midten av de 10 resterende porsjonene. Bruk plastfolien til å fome risen til en bolle rundt fyllet.
Steg 4
2 egg – 70 g Kikkoman Panko - Sprød Brødrasp i Japansk Stil – Vegetabilsk olje til fritering
Pisk eggene og dypp sushibollene i dem, dekk dem deretter med Kikkoman Panko. Varm oljen i en gryte til ca. 165 °C og friter sushibollene i 3–5 minutter. Server med dippen.
Tips:
Smaker også godt fylt med 50 g finhakket sopp, 50 g finhakket paprika, 60 g hermetisk tunfisk og 10 edamamebønner (mengden passer til 10 sushiboller).
Oppskrifts-ID: 1254
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer