Pokédipp av mangomajones med friterte sushiboller

total tid 60 min.
35 min. tilberedningstid
25 min. koketid

Gyllenfriterte risboller spekket med saftig roastbiff, gulrøtter og spinat eller kremet camembert, tomater og basilikum. Dypp dem i  fruktig mango-koriandermajones med Kikkoman Saus for Poke Bowl, så har du en ekte pokégodbit!

Ingredienser

4 porsjoner
800 g
kokt sushiris
(eventuelt 2 ss riseddik, 1 ts sukker og 1 klype salt)
1 
sjalottløk
50 g
mangopuré
1 ss
hakket koriander
1 ts
chiliflak
50 g
majones
20 g
spinatblader
1 
noriark
50 g
gulrot
100 g
roastbiff (kjøttpålegg)
100 g
camembert
5 
cherrytomater
10 
basilikumblader
2 
egg
Vegetabilsk olje til fritering
Næringsinnhold (per porsjon): 2463 kJ  /  588 kcal
21 g Fett
21,7 g Protein
76 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

800 g kokt sushiris – 60 ml Kikkoman Kryddersaus for Sushiris (125ml)1  sjalottløk – 50 g mangopuré – 1 ss hakket koriander – 1 ts chiliflak – 50 g majones – 50 g Kikkoman Saus For Poke Bowl Basert På Soyasaus Og Sesamolje

Bland Kikkoman Kryddersaus for Sushiris i risen mens den fortsatt er varm, og sett den til side. Skjær sjalottløken i små terninger. Bland mangopureen med sjalottløk, koriander, chiliflak, majones og Kikkoman Poke Sauce.

Steg 2

20 g spinatblader – 1  noriark – 50 g gulrot – 100 g roastbiff (kjøttpålegg) – 100 g camembert – 5  cherrytomater

Finhakk spinaten og noriarket. Skjær gulroten i små terninger og bland med spinat og nori. Skjær roastbiff og camembert i 10 biter hver. Del cherrytomatene i to.

Steg 3

10  basilikumblader

Del risen i 20 porsjoner og flat dem forsiktig ut inni plastfolie. Legg roastbiff, gulrot, spinat og nori i midten av 10 porsjoner ris. Legg camembert, cherrytomat og basilikum i midten av de 10 resterende porsjonene. Bruk plastfolien til å fome risen til en bolle rundt fyllet.

Steg 4

2  egg – 70 g Kikkoman Panko - Sprød Brødrasp i Japansk Stil – Vegetabilsk olje til fritering

Pisk eggene og dypp sushibollene i dem, dekk dem deretter med Kikkoman Panko. Varm oljen i en gryte til ca. 165 °C og friter sushibollene i 3–5 minutter. Server med dippen.

Tips:

Smaker også godt fylt med 50 g finhakket sopp, 50 g finhakket paprika, 60 g hermetisk tunfisk og 10 edamamebønner (mengden passer til 10 sushiboller).

Oppskrifts-ID: 1254

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

800 g kokt sushiris – 60 ml Kikkoman Kryddersaus for Sushiris (125ml)1  sjalottløk – 50 g mangopuré – 1 ss hakket koriander – 1 ts chiliflak – 50 g majones – 50 g Kikkoman Saus For Poke Bowl Basert På Soyasaus Og Sesamolje

Bland Kikkoman Kryddersaus for Sushiris i risen mens den fortsatt er varm, og sett den til side. Skjær sjalottløken i små terninger. Bland mangopureen med sjalottløk, koriander, chiliflak, majones og Kikkoman Poke Sauce.

20 g spinatblader – 1  noriark – 50 g gulrot – 100 g roastbiff (kjøttpålegg) – 100 g camembert – 5  cherrytomater

Finhakk spinaten og noriarket. Skjær gulroten i små terninger og bland med spinat og nori. Skjær roastbiff og camembert i 10 biter hver. Del cherrytomatene i to.

10  basilikumblader

Del risen i 20 porsjoner og flat dem forsiktig ut inni plastfolie. Legg roastbiff, gulrot, spinat og nori i midten av 10 porsjoner ris. Legg camembert, cherrytomat og basilikum i midten av de 10 resterende porsjonene. Bruk plastfolien til å fome risen til en bolle rundt fyllet.

2  egg – 70 g Kikkoman Panko - Sprød Brødrasp i Japansk Stil – Vegetabilsk olje til fritering

Pisk eggene og dypp sushibollene i dem, dekk dem deretter med Kikkoman Panko. Varm oljen i en gryte til ca. 165 °C og friter sushibollene i 3–5 minutter. Server med dippen.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.