Gryterett med svinekjøtt og ponzu yuzu
Imponer gjestene dine med denne livlige retten – pikant ponzusvin møter robuste rødbeter i en harmonisk smakssymfoni. Småkokt i en skarp ponzu yuzu-saus som mørner kjøttet til perfeksjon. Garantert å gjøre et varig inntrykk.
Tilberedning
Steg 1
500 g svinenakke – Vann (nok til å dekke kjøttet i kasserollen)
Skjær svineskulderen i terninger (3 - 4 cm), legg i en panne og dekk med vann. Legg svinenakken og vannet i en kasserolle og gi et oppkok på sterk varme. Ta deretter ut kjøttet umiddelbart.
Steg 2
2 stangsellerier, hakket – 1 løk, hakket – 1 fedd hvitløk, hakket – 1 ts olivenolje
Varm opp oljen i en annen dyp panne. Tilsett hvitløken, og når den begynner å dufte, tilsetter du de hakkede grønnsakene og steker dem på middels varme.
Steg 3
4 dl vann – ½ dl Kikkoman Ponzu - en blanding av soyasaus, eddik og yuzujuice – 4 små, kokte rødbeter, i terninger på 2 cm – 2 laurbærblader – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 klype svart pepper
Legg svinekjøttet, rødbeter, laurbærblader, Kikkoman Ponzu Yuzu og vann i en dyp panne, legg på lokk og la det småkoke i 1 time. Krydre med Kikkoman Soyasaus og svart pepper. Garner med litt bladpersille.
Tips:
Server med brød eller ris.
Oppskrifts-ID: 1298
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer