Salat med udonnudler i orientalsk stil
Salat med udonnudler i orientalsk stil

Salat med udonnudler i orientalsk stil

total tid15 min.
5 min.tilberedningstid
10 min.koketid

Når det blir varmt i været, kan du kjøle deg ned med vår kalde udonsalat. Pikant ponzu, mør tunfisk og forfriskende grønnsaker gjør dette til den ultimate sommerretten.

Ingredienser

2 porsjoner
2 
porsjoner udonnudler (frosne)
De grønnsakene du måtte foretrekke
2 ss
spirer
2 kopp
babysalat eller 8 salatblader
80 g
agurk
6 
cherrytomater
60 g
gulrot
4 skive
sitron (eller lime)
80 g
tunfisk (en boks)
2 ss
majones

Til dressingen:

1 ss
olivenolje
2 ss
majones
1 klype
sesamfrø

Tilberedning

Steg 1

2  porsjoner udonnudler (frosne) – 2 ss spirer – 8  salatblader – 80 g agurk, skåret i lange, tynne skiver – 6  cherrytomater, delt i to – 60 g gulrot, skåret i lange, tynne skiver – 4 skive sitron (eller lime)

Tin de frosne udonnudlene i kokende vann. Avkjøl dem deretter umiddelbart i kaldt vann og sil av.
Vask og skjær opp grønnsakene.

Steg 2

80 g tunfisk (en boks) – 2 ss majones –  ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Bland tunfisken med majones og Kikkoman Soyasaus.

Steg 3

4 ss Kikkoman Ponzu - en blanding av soyasaus, eddik og yuzujuice1 ss olivenolje – 2 ss majones – 1 klype sesamfrø

Bland sammen Kikkoman Ponzu Yuzu, olivenolje, majones og hvite sesamfrø.
 
Til serveringen:
Legg salaten i en dyptallerken, ha så oppi udonnudlene og resten av grønnsakene. Legg tunfisken øverst og hell over dressingen.

Tips:

Hvis du vil ha en vegansk rett, kan du erstatte tunfisken med tofu.

Oppskrifts-ID: 1295

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

2 porsjoner udonnudler (frosne) – 2 ss spirer – 8 salatblader – 80 g agurk, skåret i lange, tynne skiver – 6 cherrytomater, delt i to – 60 g gulrot, skåret i lange, tynne skiver – 4 skive sitron (eller lime)

Tin de frosne udonnudlene i kokende vann. Avkjøl dem deretter umiddelbart i kaldt vann og sil av.
Vask og skjær opp grønnsakene.

80 g tunfisk (en boks) – 2 ss majones – ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Bland tunfisken med majones og Kikkoman Soyasaus.

4 ss Kikkoman Ponzu - en blanding av soyasaus, eddik og yuzujuice1 ss olivenolje – 2 ss majones – 1 klype sesamfrø

Bland sammen Kikkoman Ponzu Yuzu, olivenolje, majones og hvite sesamfrø.
 
Til serveringen:
Legg salaten i en dyptallerken, ha så oppi udonnudlene og resten av grønnsakene. Legg tunfisken øverst og hell over dressingen.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.