Salat med udonnudler i orientalsk stil
Når det blir varmt i været, kan du kjøle deg ned med vår kalde udonsalat. Pikant ponzu, mør tunfisk og forfriskende grønnsaker gjør dette til den ultimate sommerretten.
Ingredienser
Til dressingen:
Tilberedning
Steg 1
2 porsjoner udonnudler (frosne) – 2 ss spirer – 8 salatblader – 80 g agurk, skåret i lange, tynne skiver – 6 cherrytomater, delt i to – 60 g gulrot, skåret i lange, tynne skiver – 4 skive sitron (eller lime)
Tin de frosne udonnudlene i kokende vann. Avkjøl dem deretter umiddelbart i kaldt vann og sil av.
Vask og skjær opp grønnsakene.
Steg 2
80 g tunfisk (en boks) – 2 ss majones – ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Bland tunfisken med majones og Kikkoman Soyasaus.
Steg 3
4 ss Kikkoman Ponzu - en blanding av soyasaus, eddik og yuzujuice – 1 ss olivenolje – 2 ss majones – 1 klype sesamfrø
Bland sammen Kikkoman Ponzu Yuzu, olivenolje, majones og hvite sesamfrø.
Til serveringen:
Legg salaten i en dyptallerken, ha så oppi udonnudlene og resten av grønnsakene. Legg tunfisken øverst og hell over dressingen.
Tips:
Hvis du vil ha en vegansk rett, kan du erstatte tunfisken med tofu.
Oppskrifts-ID: 1295
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer