Champignonkarbonader i gulrotsaus
Karbonader laget av hirse og mye annet godt er en av de beste veganske rettene, og de med champignon er enkle å tilberede og fulle av smak. De går ypperlig sammen med en gulrotsaus full av varmende og aromatiske krydder.
Ingredienser
Saus:
Karbonader:
Dessuten:
Tilberedning
Steg 1
Skjær gulrøttene og løken i tynne skiver, bland med krydder og hvitløk som er knust i en hvitløkspresse. Sauter i olivenolje. Hell på vannet, og la det småkoke på lav varme til det er mykt. Krydre med Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt og rør godt om til du får en jevn saus.
Steg 2
Skyll hirsen og skåld den i kokende vann. Tilsett deretter dobbel mengde vann og kok opp. Skru ned varmen og kok i 12 minutter.
Steg 3
Skjær løken i terninger, rasp champignonene på rivjern og bland dem med sitronsaft. Sauter blandingen i olivenolje til champignonene blir myke og væsken fordamper.
Steg 4
Ha champignon og løk i den kokte hirsen, tilsett urter, pepper og Kikkoman Soyasaus Med Mindre Salt. Bland alt og form små karbonader, stek dem i olje til de er gyllenbrune. Server med gulrotsaus, hakket jalapenopepper, persille og couscous.
Tip:
Istedenfor couscous kan du bruke hirse eller servere retten med pitabrød eller nanbrød.
Oppskrifts-ID: 1208
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer