Tofustek
total tid40 min.
Næringsinnhold (per porsjon):815 kJ / 194 kcal
12,0 gFett
6,8 gProtein
15,6 gKarbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Tørk lett av tofuen og skjær den i ca. 1,5 cm tykke skiver. Riv fersk ingefær og skjær vårløk i tynne skiver.
Steg 2
Varm opp alle ingrediensene til dippen i en panne ved svak varme – ikke la det koke.
Steg 3
Vend tofuskiver i potetmelet og fritter i olje ved 170 °C. Alternativt kan du steke tofuen på begge sider i en panne i 2-3 minutter, til den er gyllenbrun og sprø.
Steg 4
Server tofuen med varme grønnsaker eller salat og med dipp.
Oppskrifts-ID: 173
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer