Soppcarbonara
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1
Kok opp en stor kasserolle med saltet vann og kok pastaen som angitt på pakken.
Steg 2
Mens nudlene koker, varmer du opp olivenoljen i en stor med panne med høy kant ved middels varme og steker sjalottløkene lett med en klype salt i 5 minutter, til de er myke. Ha i smøret sammen med blandingssoppen og stek den gyllenbrun på sterk varme. Tilsett hvitløk, timian og krydder og la det koke i ett minutt til. Hell i soyasaus og kok videre til hvitløken er blank. Sett 2 spiseskjeer sopp som skal stekes til side.
Steg 3
Rør sammen eggene med parmesan (ta vare på noe av den til garneringen) samt mye salt og pepper.
Steg 4
Sett en del av kokevannet til nudlene til side. La nudlene dryppe av seg. Tilsett dem raskt i soppannen med eggemassen og litt nudelvann og bland det sammen. Rør inn nudlene til de er jevnt dekket av sausen og sausen ikke begynner å stivne. Tilfør litt mer nudelvann etter behov, slik at blandingen blir deilig og kremet. Rør inn persille og fordel på 4 tallerkener. Strø på resten av soppen og osten og server.
Oppskrifts-ID: 209
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer