Laks i ovn med grønnkål

Ingredienser

4 porsjoner
4 
laksefileter

Marinade

2 ½ cm
ingefær
1 
fedd hvitløk
1 ts
chili
1 
vårløk
2 ss
sursøt chilisaus
Sesamfrø

Grønnkål

2 dl
grønnkål
Olje
Salt

Tilberedning

Steg 1

Finhakk ingefær, hvitløk, chili og vårløk, og rør sammen med chilisaus og soyasaus til marinade. Legg laksefiletene i en pose og hell over marinaden. La stå kjølig i 1-2 timer.

Steg 2

Forvarm ovnen til 200 grader. Legg den marinerte laksen over i en ildfast form. Dryss over sesamfrø og stek i ovnen, ca. 20-25 minutter avhengig av størrelsen på laksefiletene.

Steg 3

Gjør klar grønnkålen mens laksen stekes. Rens grønnkålen og grovhakk. Masser inn litt olje og salt for å mykne opp kålen og gi den en friskere farge.

Steg 4

Når laksen er ferdig stekt, ta den ut av ovnen og ha grønnkål over i formen. Dryss over vårløk og server.

Oppskrifts-ID: 850

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Finhakk ingefær, hvitløk, chili og vårløk, og rør sammen med chilisaus og soyasaus til marinade. Legg laksefiletene i en pose og hell over marinaden. La stå kjølig i 1-2 timer.

Forvarm ovnen til 200 grader. Legg den marinerte laksen over i en ildfast form. Dryss over sesamfrø og stek i ovnen, ca. 20-25 minutter avhengig av størrelsen på laksefiletene.

Gjør klar grønnkålen mens laksen stekes. Rens grønnkålen og grovhakk. Masser inn litt olje og salt for å mykne opp kålen og gi den en friskere farge.

Når laksen er ferdig stekt, ta den ut av ovnen og ha grønnkål over i formen. Dryss over vårløk og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.