

Laks i ovn med grønnkål
Tilberedning
Steg 1
Finhakk ingefær, hvitløk, chili og vårløk, og rør sammen med chilisaus og soyasaus til marinade. Legg laksefiletene i en pose og hell over marinaden. La stå kjølig i 1-2 timer.
Steg 2
Forvarm ovnen til 200 grader. Legg den marinerte laksen over i en ildfast form. Dryss over sesamfrø og stek i ovnen, ca. 20-25 minutter avhengig av størrelsen på laksefiletene.
Steg 3
Gjør klar grønnkålen mens laksen stekes. Rens grønnkålen og grovhakk. Masser inn litt olje og salt for å mykne opp kålen og gi den en friskere farge.
Steg 4
Når laksen er ferdig stekt, ta den ut av ovnen og ha grønnkål over i formen. Dryss over vårløk og server.
Oppskrifts-ID: 850
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer

![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















