Fylte søtpoteter med tofu
Tilberedning
Steg 1
Del søtpotetene i to på langs. Lag noen snitt i hver halvdel. Sett dem i en forvarmet ovn på 190 grader og stek til de er møre (ca. 30-45 minutter).
Steg 2
Del tofuen i terninger, ha over i en bolle og tilsett teriyaki-marinade. Sett bollen i kjøleskapet i 20 minutter.
Steg 3
Kutt soppen i terninger, og stek dem i smør til de er gyllenbrune. Smak til med salt.
Steg 4
Del cherrytomatene i to.
Steg 5
Varm opp olivenolje i en stekepanne og stek den marinerte tofuen.
Steg 6
Hul ut den bakte søtpoteten, tilsett i tofuen og bland godt sammen. Tilsett spinat og sopp, og kok alt sammen i 3-4 minutter.
Steg 7
Fyll søtpotetene og pynt med cherrytomater.
Oppskrifts-ID: 983
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer