Woket tynnribbe med nudler
En rask og smakfull wok med tynnribbe og ramen-nudler.
Ingredienser
Til topping:
Tilberedning
Steg 1
Kok opp vann i en wokpanne eller en stekepanne.
Steg 2
Tilsett tynnribben og kok i ca. 10 minutter. Legg kjøttet på kjøkkenpapir, og la vannet renne av.
Steg 3
Tørk av wokpannen og tilsett 1 ss olje. Stek kjøttet til det får en sprø stekeskorpe og sett til side.
Steg 4
Ha 1 ss olje i pannen. Tilsett rødløk og sukkererter, og stek raskt. Tilsett så vårløk, og la det surre i 1 minutt. Sett til side.
Steg 5
Tilsett hvitløk, ingefær og chili i pannen, og stek i resten av oljen. Ha så i tynnribben og grønnsakene.
Steg 7
Tilsett kokte nudler og stek kort. Topp retten med appelsinskall, vårløk og sesamfrø, og server gjerne med kimchi.
Tips
Det er viktig med høy temperatur når du tilbereder wok. Vær forsiktig når oljen er varm – fuktige ingredienser kan få oljen til å flamme opp.
Lag wok i porsjoner når du skal lage store mengder – da får du best resultat.
Oppskrifts-ID: 927
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer