Butterdeigpai med sjampinjonger
Tilberedning
Steg 1
Tilsett olje i en stor stekepanne og stek i sopp og løk på middels varme. Stek i ca. 10 minutter til væsken er fordampet. Rør i hvitløk, spisekastanjer, spinat, soyasaus, salvie og pepper. Kok videre i 4 minutter ved å røre ofte.
Steg 2
La grønnsaksblanding avkjøles, legg blandingen deretter på plastfolie, form den til en tykk, fast rull og sett i kjøleskap i 1 time.
Steg 3
Forvarm stekeovnen på 200 grader. Kle en stekeplate med bakepapir.
Steg 4
Rull ut butterdeig og ta fyllet ut av folien. Legg fyllet på butterdeigen og pensle deigkanten med vann. Legg deigen rundt fyllet, skjær av overflødig deig og trykk endene sammen for å lukke.
Steg 5
Legg den fylte deigrullen med “sømmen” nedover på stekeplaten. Lag noen snitt på toppen av butterdeigen med en skarp kniv.
Steg 6
Pensle butterdeigpai med melk og stek i 30 minutter til deigen er gyllenbrun.
Oppskrifts-ID: 445
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer