Stekt tofu med quinoasalat
Tilberedning
Steg 1
Finhakk hvitløk, vårløk og chili, og rør sammen med ingefær, soyasaus, sesamolje, honning og sesamfrø til en marinade.
Steg 2
Kutt tofu i terninger og legg forsiktig i en plastpose. Hell over marinaden og la stå kjølig, ca. 1-2 timer.
Steg 3
Rens edamamebønnene og legg bønnene over i en skål. Kok quinoa som anvist på pakningen og avkjøl. Masser inn grønnkålen med olje og salt. Kutt rødkålen i strimler. Bland sammen ferdig kokt quinoa, grønnkål, rødkål og edamamebønner til en quinoasalat.
Steg 4
Varm opp litt olje i en stekepanne og stek tofuen til til den får en gyllen og sprø skorpe. Dryss gjerne over ekstra sesamfrø underveis. Server tofuen med quinoasalat og nyt!
Oppskrifts-ID: 851
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer