

Kylling- og hirsesalat med kimchi-saus
Lun og deilig hirsesalat toppet med ponzu-krydret kylling en spicy kimchi-saus.
Tilberedning
Steg 1
Tilbered hirsen etter anvisning på pakken. Kok bønnene i lettsaltet vann i omtrent 10 minutter.
Steg 2
Del kyllingen i biter. Stek i stekepanne med 1 ts sesamolje på middels høy varme i omtrent 10 minutter, og krydre med Kikkoman Ponzu Lemon og pepper.
Steg 3
Skjær fennikelen i tynne skiver (legg de grønne toppene til side) og stek i stekepanne på middels høy varme med 1 ts olje i 6-8 minutter.
Steg 4
Del opp tomatene. Stek i 1 ts sesamolje i omtrent 5 minutter og ha deretter i 1 dl vann og kimchi-saus. Bland godt sammen.
Steg 5
Bland hirsen med fennikel, bønner og kylling. Topp med tomater i kimchi-saus og finhakkede fennikeltopper.
Tips:
Dryss over saltede mandler eller solsikkefrø.
Oppskrifts-ID: 1044
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer



![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















