Stekt teriyakikylling med cashewnøtter
Tilberedning
Steg 1
Skjær kyllingen i tynne strimler og legg over i en bolle. Tilsett Kikkoman Teriyaki-marinade. Sett den i kjøleskapet i 20 minutter.
Steg 2
Varm olivenoljen i en stekepanne og stek finhakket ingefær. Tilsett de marinerte kyllingbitene og stek dem på høy varme til de blir gyllenbrune på alle sider. Tilsett cashewnøtter og reduser varmen.
Steg 3
Bland sammen ingrediensene til sausen. Hell over i pannen. Stek sammen med kyllingen i noen minutter mens du rører, slik at det ikke brenner seg.
Steg 4
I mellomtiden koker du grønnsakene i lettsaltet vann.
Steg 5
Kok ris etter anvisning på pakken.
Steg 6
Anrett ris, grønnsaker og stekt kylling med cashewnøtter på en tallerken. Topp med finhakket gressløk.
Oppskrifts-ID: 981
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer