Toast med tofurøre

total tid 20 min.
10 min. tilberedningstid
10 min. koketid

Knasende sprøtt hvitløksbrød med tofurøre, spinat og cherrytomater utgjør en deilig og næringsrik frokost. Her får du masse energi å starte dagen med. Tofurøren tilberedes ved å mose og sautere den med løk, soyasaus og krydder. Den serveres deretter på surdeigstoast.

Ingredienser

2 porsjoner

Tofu:

180 g
tofu
 ½ ts
røkt paprika
 ½ ts
spisskummen
 ½ ts
koriander
1 klype
pepper
0,7 dl
mandelmelk
1 ss
olivenolje
1 
liten løk, finhakket
1 håndfull
babyspinat

Brød:

4 skive
surdeigsbrød
2 ss
olivenolje
2 
fedd hvitløk

Til serveringen:

1 ss
svarte sesamfrø
6 
cherrytomater, delt i to
2 ss
fersk persille
Næringsinnhold (per porsjon): 2213 kJ  /  529 kcal
23 g Fett
23 g Protein
57 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

180 g tofu –  ½ ts røkt paprika –  ½ ts spisskummen –  ½ ts koriander – 1 klype pepper – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus0,7 dl mandelmelk – 1 ss olivenolje – 1  liten løk, finhakket – 1 håndfull babyspinat

Mos tofuen i en bolle med gaffel til den minner om eggerøre. Bland i krydder, Kikkoman Soyasaus og mandelmelk.
Varm olivenoljen i en panne og sauter den hakkede løken til den blir glassaktig. Tilsett most tofu og stek i noen minutter.
Tilsett fersk spinat og sauter alt til spinaten er myk.

Steg 2

4 skive surdeigsbrød – 2 ss olivenolje – 2  fedd hvitløk

Pensle brødskivene med olivenolje og gni inn presset hvitløk. Rist dem på en varm grillpanne.

Steg 3

1 ss svarte sesamfrø – 6  cherrytomater, delt i to – 2 ss fersk persille

Anrett tofurøren på de grillede brødskivene og dryss over sesamfrø.
Garner med persille og delte cherrytomater.

Tips:

Du kan erstatte mandelmelk med alle typer plantebasert melk.

Oppskrifts-ID: 1226

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

180 g tofu –  ½ ts røkt paprika –  ½ ts spisskummen –  ½ ts koriander – 1 klype pepper – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus0,7 dl mandelmelk – 1 ss olivenolje – 1  liten løk, finhakket – 1 håndfull babyspinat

Mos tofuen i en bolle med gaffel til den minner om eggerøre. Bland i krydder, Kikkoman Soyasaus og mandelmelk.
Varm olivenoljen i en panne og sauter den hakkede løken til den blir glassaktig. Tilsett most tofu og stek i noen minutter.
Tilsett fersk spinat og sauter alt til spinaten er myk.

4 skive surdeigsbrød – 2 ss olivenolje – 2  fedd hvitløk

Pensle brødskivene med olivenolje og gni inn presset hvitløk. Rist dem på en varm grillpanne.

1 ss svarte sesamfrø – 6  cherrytomater, delt i to – 2 ss fersk persille

Anrett tofurøren på de grillede brødskivene og dryss over sesamfrø.
Garner med persille og delte cherrytomater.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.