Toast med tofurøre
Knasende sprøtt hvitløksbrød med tofurøre, spinat og cherrytomater utgjør en deilig og næringsrik frokost. Her får du masse energi å starte dagen med. Tofurøren tilberedes ved å mose og sautere den med løk, soyasaus og krydder. Den serveres deretter på surdeigstoast.
Ingredienser
Tofu:
Brød:
Til serveringen:
Tilberedning
Steg 1
180 g tofu – ½ ts røkt paprika – ½ ts spisskummen – ½ ts koriander – 1 klype pepper – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 0,7 dl mandelmelk – 1 ss olivenolje – 1 liten løk, finhakket – 1 håndfull babyspinat
Mos tofuen i en bolle med gaffel til den minner om eggerøre. Bland i krydder, Kikkoman Soyasaus og mandelmelk.
Varm olivenoljen i en panne og sauter den hakkede løken til den blir glassaktig. Tilsett most tofu og stek i noen minutter.
Tilsett fersk spinat og sauter alt til spinaten er myk.
Steg 2
4 skive surdeigsbrød – 2 ss olivenolje – 2 fedd hvitløk
Pensle brødskivene med olivenolje og gni inn presset hvitløk. Rist dem på en varm grillpanne.
Steg 3
1 ss svarte sesamfrø – 6 cherrytomater, delt i to – 2 ss fersk persille
Anrett tofurøren på de grillede brødskivene og dryss over sesamfrø.
Garner med persille og delte cherrytomater.
Tips:
Du kan erstatte mandelmelk med alle typer plantebasert melk.
Oppskrifts-ID: 1226
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer