Quiche med ørret
Tilberedning
Steg 1
Del fisken i terninger. Ha i en bolle, tilsett soyasaus og limejuice. Rør om og sett i kjøleskapet.
Steg 2
Kjevle ut paideigen og legg i en paiform med en diameter på 24 cm. Prikk paideigen med en gaffel, og sett den i kjøleskapet i 10 minutter.
Steg 3
Forvarm ovnen til 180 grader. Ta paiformen ut av kjøleskapet, kle den med bakepapir og fyll den med bønner eller ris (for å fjerne fukt). Stek paibunnen i 10-15 minutter, fjern deretter innholdet på toppen og stek den i 5 minutter til. Avkjøl.
Steg 4
Visp sammen egg og kremfløte, og smak til med salt og pepper. Del cherrytomatene i to, og reddikene og løken i skiver.
Steg 5
Legg fisken på den avkjølte paibunnen, og hell deretter eggeblandingen over. Ha i tomater og reddikskiver, og dryss over løken.
Steg 6
Stek i en forvarmet ovn på 175 grader i ca. 15-20 minutter.
Steg 7
Paien kan serveres både varm og kald.
Oppskrifts-ID: 978
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer