Quiche med ørret

total tid 120 min.
120 min. tilberedningstid

Ingredienser

5 porsjoner

Pie

150 g
cold butter

Pai

1 
paideig

Fyll

150 g
ørret eller laks
1 ss
limejuice
4 
egg
3 ss
kremfløte
Salt, pepper
10 
cherrytomater
2 
reddiker
1 
liten rødløk
Næringsinnhold (per porsjon): 2512 kJ  /  600 kcal

Tilberedning

Steg 1

Del fisken i terninger. Ha i en bolle, tilsett soyasaus og limejuice. Rør om og sett i kjøleskapet.

Steg 2

Kjevle ut paideigen og legg i en paiform med en diameter på 24 cm. Prikk paideigen med en gaffel, og sett den i kjøleskapet i 10 minutter.

Steg 3

Forvarm ovnen til 180 grader. Ta paiformen ut av kjøleskapet, kle den med bakepapir og fyll den med bønner eller ris (for å fjerne fukt). Stek paibunnen i 10-15 minutter, fjern deretter innholdet på toppen og stek den i 5 minutter til. Avkjøl.

Steg 4

Visp sammen egg og kremfløte, og smak til med salt og pepper. Del cherrytomatene i to, og reddikene og løken i skiver.

Steg 5

Legg fisken på den avkjølte paibunnen, og hell deretter eggeblandingen over. Ha i tomater og reddikskiver, og dryss over løken.

Steg 6

Stek i en forvarmet ovn på 175 grader i ca. 15-20 minutter.

Steg 7

Paien kan serveres både varm og kald.

Oppskrifts-ID: 978

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Del fisken i terninger. Ha i en bolle, tilsett soyasaus og limejuice. Rør om og sett i kjøleskapet.

Kjevle ut paideigen og legg i en paiform med en diameter på 24 cm. Prikk paideigen med en gaffel, og sett den i kjøleskapet i 10 minutter.

Forvarm ovnen til 180 grader. Ta paiformen ut av kjøleskapet, kle den med bakepapir og fyll den med bønner eller ris (for å fjerne fukt). Stek paibunnen i 10-15 minutter, fjern deretter innholdet på toppen og stek den i 5 minutter til. Avkjøl.

Visp sammen egg og kremfløte, og smak til med salt og pepper. Del cherrytomatene i to, og reddikene og løken i skiver.

Legg fisken på den avkjølte paibunnen, og hell deretter eggeblandingen over. Ha i tomater og reddikskiver, og dryss over løken.

Stek i en forvarmet ovn på 175 grader i ca. 15-20 minutter.

Paien kan serveres både varm og kald.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.