Gyoza-dumplings fylt med kål og sopp med tranebær
Lag enda bedre dumplings med denne feststemte fusjonen: gyoza som kombinerer japanske og europeiske vintersmaker. De er fylt med en blanding av sprø kål og sopp og serveres med syrlig tranebærsaus – en herlig, sesongbasert godbit.
Tilberedning
Steg 1
100 g hvitkål – 30 g shiitakesopp – 30 g enokisopp – 80 g løk – 2 hvitløksfedd – 0,4 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 0,3 dl rapsolje
Finhakk grønnsakene til fyllet og stek i olje i ca. 10 minutter til de er myke. Krydre med Kikkoman Soyasaus.
Steg 2
0,4 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1,2 dl Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style – 80 g tørkede tranebær – 1 ts maisstivelse
Bland ingrediensene til tranebærsausen og gi et oppkok.
Steg 3
14 gyoza-ark
Fyll arkene med fyllet fra step 1 og rull dem sammen til gyoza-dumplings.
Legg sammenrullede dumplings i en stekepanne og stek dem på den ene siden. Når de er gyllenbrune, tilsett litt vann, legg på lokk og la dem småkoke i 3-4 minutter.
Server ferdige dumplings med tranebærsaus.
Tips:
Slik lager du gyoza-dumplings:
Legg fyllet midt på arket. Brett arket dobbelt over fyllet slik at du får en halvmåne. Fukt deigkantene med vann og klem dem sammen.
Oppskrifts-ID: 1369
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer