Bakte og knuste poteter i yoghurtsaus med soya, sitron, timian og fetaost
Sprøstekte knuste poteter som serveres med en pikant dipp av fetaost, timian og sitron.
Tilberedning
Steg 1
600 g poteter – ½ ts salt
Stek potetene med skall i saltet vann. Sil av og tørr dem.
Legg potetene på et stekebrett dekket med bakepapir og knus dem med bunnen av et glass.
Steg 2
2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 3 ss olivenolje – ¼ ts pepper – ½ sitron – ½ ss timianblader
Rasp skallet og press saften fra sitronen. Bland Kikkoman Soyasaus, olivenolje, pepper, sitronsaft, sitronskall og timian i en bolle.
Bruk en pensel til å pensle hver av potetene med marinade.
Sett i stekeovnen ved 200 °C i ca. 30 minutter.
Steg 3
150 g gresk yoghurt – 1 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – ½ sitron – 80 g fetaost – 1 fedd hvitløk – ½ ss timianblader
Bland yoghurten med Kikkoman Soyasaus, sitronsaft, knust fetaost og presset hvitløksfedd.
Hell sausen over de bakte potetene.
Dryss over fersk timian og sitronskall.
Tip:
Du kan erstatte timian med dine favoritturter. Rosmarin, mynte og koriander passer også bra.
Oppskrifts-ID: 1306
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer