

Tofunuggets
Tilberedning
Steg 1
For den 1. Sausen, skrell og finhakk hvitløk, rør den sammen med ponzusausen, gressløk og sesamolje. For den 2. sausen Sriracha, rør sammen majones og soyasaus.
Steg 2
Skjær for tofunuggets tofu i ca. 3x3 store terninger, bland med sammen med 1 ½ ts soyasaus og pepper og la det marineres i ca. 15 minutter.
Steg 3
Tørk av tofu og bland den sammen med maisstivelsen. Rør egg sammen med resten av soyasausen. Vend tofustykker først i eggeblandingen, så i griljermel.
Steg 4
Stek tofustykkene i frityrkokeren i ca. 3 minutter til de er gylne og server tofunuggets med de to sausene. Det smaker med en blandet salat.
Oppskrifts-ID: 9
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer