Stekte nudler med soyasaus og pak choi
Stekte nudler med soyasaus og pak choi

Stekte nudler med soyasaus og pak choi

5 2 vurderinger
total tid30 min.
30 min.tilberedningstid

Noen ganger er de enkleste oppskriftene de beste. Kombiner en rekke herlige grønnsaker med japanske ramennudler og soyadressing for å lage denne enkle veganske retten.

Ingredienser

4 porsjoner
75 g
cashewnøtter
250 g
ramennudler
3 
små vårløk
3 
hvitløkbåter
1 
røde paprika
100 g
sjampinjong
4 
små pak choi
2 ½ ss
vegetabilsk olje
1 ss
revet ingefær
2 ss
chilisaus
2 ss
riseddik
1 ss
sesamolje
noen små korianderblad
Næringsinnhold (per porsjon):2209 kJ / 527 kcal
14,3 gFett
17,9 gProtein
76,7 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Røst nøttene i en panne uten fett og sett dem til side. Tilbered nudlene som angitt på pakken. Rens og vask vårløkene og skjær dem i ringer. Skrell hvitløken og press den. Del paprikaen i to, rens og vask den, og skjær den i strimler. Rens sjampinjongen og skjær den i skiver. Del pak choien fire og vask den.

Steg 2

Varm opp vegetabilsk olje i en panne og brun vårløker, hvitløk og ingefær kortvarig i den. Tilsett paprika, sjampinjong og pak choi, brun dem over det hele, tilsett nudler, rør dem forsiktig inn og stek dem kortvarig med de andre ingrediensene.

Steg 3

Rør sammen Kikkoman Soyasaus, chilisaus, eddik og sesamolje, ha det i grønnsaksblandingen og stek i noen minutter til. Strø på nøtter og koriander og server stekte nudler.

Oppskrifts-ID: 221

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Røst nøttene i en panne uten fett og sett dem til side. Tilbered nudlene som angitt på pakken. Rens og vask vårløkene og skjær dem i ringer. Skrell hvitløken og press den. Del paprikaen i to, rens og vask den, og skjær den i strimler. Rens sjampinjongen og skjær den i skiver. Del pak choien fire og vask den.

Varm opp vegetabilsk olje i en panne og brun vårløker, hvitløk og ingefær kortvarig i den. Tilsett paprika, sjampinjong og pak choi, brun dem over det hele, tilsett nudler, rør dem forsiktig inn og stek dem kortvarig med de andre ingrediensene.

Rør sammen Kikkoman Soyasaus, chilisaus, eddik og sesamolje, ha det i grønnsaksblandingen og stek i noen minutter til. Strø på nøtter og koriander og server stekte nudler.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.