Stekte nudler med soyasaus og pak choi
Noen ganger er de enkleste oppskriftene de beste. Kombiner en rekke herlige grønnsaker med japanske ramennudler og soyadressing for å lage denne enkle veganske retten.
Tilberedning
Steg 1
Røst nøttene i en panne uten fett og sett dem til side. Tilbered nudlene som angitt på pakken. Rens og vask vårløkene og skjær dem i ringer. Skrell hvitløken og press den. Del paprikaen i to, rens og vask den, og skjær den i strimler. Rens sjampinjongen og skjær den i skiver. Del pak choien fire og vask den.
Steg 2
Varm opp vegetabilsk olje i en panne og brun vårløker, hvitløk og ingefær kortvarig i den. Tilsett paprika, sjampinjong og pak choi, brun dem over det hele, tilsett nudler, rør dem forsiktig inn og stek dem kortvarig med de andre ingrediensene.
Steg 3
Rør sammen Kikkoman Soyasaus, chilisaus, eddik og sesamolje, ha det i grønnsaksblandingen og stek i noen minutter til. Strø på nøtter og koriander og server stekte nudler.
Oppskrifts-ID: 221
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer