Grillspyd med soya-biffstrimler og ristet sesam-soyadipp
Ingredienser
For sesamdippen:
Tilberedning
Steg 1
Legg spydene i minst 30 minutter i kaldt vann.
Steg 2
Skjær biffen på langs i 3 cm brede strimler. Det bør gi omtrent 3 strimler per biff. Ha kjøttet i en pose som kan lukkes eller i en passende bakeform. Hell i soyasaus, ha i hvitløkfedd og litt kvernet svart pepper. Bland det godt og la det marineres i 30 minutter eller opptil 24 timer.
Steg 3
Varm opp en liten stekepanne på middels varme og rist sesamfrø til de blir gullgule og knitrer mens du rører nesten hele tiden. Ha det i en liten skål. Bland med de resterende dippingrediensene.
Steg 4
Varm opp en grillpanne til høy temperatur. Sett det marinerte storfekjøttet på langs på spydene som et trekkspill. La det være nok plass på den nedre enden av spydene slik at du kan holde og dreie dem. Smør grillpannen med en silikonpensel eller tørkerull lett inn med olje, stek så spydene på hver side i 2 minutter, til de er brune og gjennomstekte. Strø på urter og server dem med dippen og limettbåtene for å dryppe på.
Oppskrifts-ID: 1
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer