Sommerruller med grønnsaker, reker og peanøttsaus
Rull sammen et kjapt og deilig måltid med disse hvitløk-chiliwrapsene med grønnsaker, servert med en kremete peanøttsaus. Sprø, mettende og absolutt appetittvekkende!
Tilberedning
Steg 1
4 salatblader – ½ gulrot – ¼ gul paprika – 0,13 rødkål
Vask grønnsakene. Skjær gulrot, paprika og rødkål i svært tynne strimler.
Steg 2
150 g reker – 1 ss smør – 1 fedd hvitløk – ¼ chilipepper – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Vask rekene. Smelt smøret i en panne. Tilsett rekene og stek i 1 minutt. Tilsett knust hvitløk, oppskåret chilipepper og Kikkoman Soyasaus. Stek i ytterligere 3-4 minutter og la stå til avkjøling.
Steg 3
4 ark rispapir
Fukt rispapiret i lunkent vann. Fyll med grønnsaker og begynn å rulle det sammen. Tilsett rekene underveis og rull det fullstendig sammen.
Steg 4
2 ss peanøttsmør – 1 ss Kikkoman ristet Sesamolje – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ss limesaft – 1 ss limesaft – 4 ss vann
Rør alle ingrediensene sammen til en jevn saus i en bolle. Server sommerrullene med peanøttsausen.
Tip:
Vil du ha en vegansk variant, kan du erstatte rekene med finhakket tofu og rulle den inn sammen med grønnsakene etter steking.
Oppskrifts-ID: 1300
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer