Yakisoba med stekt persillerot og pæresalat
Nyt høststemningen med sobanudler og stekt persillerot, akkompagnert av en forfriskende pære- og fennikelsalat. Perfekt til en koselig høstfest.
Ingredienser
Stekt persillerot:
Saus:
Tilbehør:
Salat:
Garnityr:
Tilberedning
Steg 1
200 g persillerot – 0,4 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 0,2 dl Kikkoman ristet Sesamolje – 20 g vegansk misopasta – 10 g sukker – 1 ss riseddik
Skjær persilleroten i mindre biter og bland med resten av ingrediensene. Spre blandingen utover et stekebrett og stek i ovnen ved 180 °C i 30 minutter.
Steg 2
60 g ketchup – 0,2 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 0,3 dl økologisk worcestersaus
Bland ingrediensene til sausen.
Steg 3
80 g løk – 40 g shiitakesopp – 60 g gulrot – 60 g rødkål – 0,4 dl rapsolje – 150 g forkokte sobanudler
Skjær løken i strimler, del soppen, og skjær vasket gulrot og kål i fyrstikktynne staver. Stek grønnsakene i olje i 3 minutter, tilsett så nudlene og sausen, og kok i ytterligere 3 minutter.
Steg 4
1 pære – 70 g fennikel – 1 ts brunt sukker – 0,4 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 0,3 dl limesaft – 1 ts hakket gressløk
Skjær pære og fennikel i tynne skiver. Bland brunt sukker, Kikkoman Soyasaus og limesaft, og vend inn de oppskårne ingrediensene.
Anrett kokt yakisoba på et fat, dryss over stekt persillerot og hakket gressøk, og server salaten i en egen bolle.
Tips:
Persillerot kan for eksempel erstattes med pastinakk.
Oppskrifts-ID: 1376
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer