Yakisoba med stekt persillerot og pæresalat
Yakisoba med stekt persillerot og pæresalat

Yakisoba med stekt persillerot og pæresalat

total tid60 min.
20 min.tilberedningstid
40 min.koketid

Nyt høststemningen med sobanudler og stekt persillerot, akkompagnert av en forfriskende pære- og fennikelsalat. Perfekt til en koselig høstfest.

Ingredienser

2 porsjoner
150 g
forkokte sobanudler

Stekt persillerot:

200 g
persillerot
20 g
vegansk misopasta
10 g
sukker
1 ss
riseddik

Saus:

60 g
ketchup
0,3 dl
økologisk worcestersaus

Tilbehør:

80 g
løk
40 g
shiitakesopp
60 g
gulrot
60 g
rødkål
0,4 dl
rapsolje

Salat:

1 
pære
70 g
fennikel
1 ts
brunt sukker
0,3 dl
limesaft

Garnityr:

1 ts
hakket gressløk
Næringsinnhold (per porsjon):2411 kJ / 567 kcal
20,4 gFett
15,2 gProtein
79,9 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

200 g persillerot – 0,4 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus0,2 dl Kikkoman ristet Sesamolje20 g vegansk misopasta – 10 g sukker – 1 ss riseddik

Skjær persilleroten i mindre biter og bland med resten av ingrediensene. Spre blandingen utover et stekebrett og stek i ovnen ved 180 °C i 30 minutter.

Steg 2

60 g ketchup – 0,2 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus0,3 dl økologisk worcestersaus

Bland ingrediensene til sausen.

Steg 3

80 g løk – 40 g shiitakesopp – 60 g gulrot – 60 g rødkål – 0,4 dl rapsolje – 150 g forkokte sobanudler

Skjær løken i strimler, del soppen, og skjær vasket gulrot og kål i fyrstikktynne staver. Stek grønnsakene i olje i 3 minutter, tilsett så nudlene og sausen, og kok i ytterligere 3 minutter.

Steg 4

1  pære – 70 g fennikel – 1 ts brunt sukker – 0,4 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus0,3 dl limesaft – 1 ts hakket gressløk

Skjær pære og fennikel i tynne skiver. Bland brunt sukker, Kikkoman Soyasaus og limesaft, og vend inn de oppskårne ingrediensene.
Anrett kokt yakisoba på et fat, dryss over stekt persillerot og hakket gressøk, og server salaten i en egen bolle.

 

Tips:

Persillerot kan for eksempel erstattes med pastinakk.

Oppskrifts-ID: 1376

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

200 g persillerot – 0,4 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus0,2 dl Kikkoman ristet Sesamolje20 g vegansk misopasta – 10 g sukker – 1 ss riseddik

Skjær persilleroten i mindre biter og bland med resten av ingrediensene. Spre blandingen utover et stekebrett og stek i ovnen ved 180 °C i 30 minutter.

60 g ketchup – 0,2 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus0,3 dl økologisk worcestersaus

Bland ingrediensene til sausen.

80 g løk – 40 g shiitakesopp – 60 g gulrot – 60 g rødkål – 0,4 dl rapsolje – 150 g forkokte sobanudler

Skjær løken i strimler, del soppen, og skjær vasket gulrot og kål i fyrstikktynne staver. Stek grønnsakene i olje i 3 minutter, tilsett så nudlene og sausen, og kok i ytterligere 3 minutter.

1 pære – 70 g fennikel – 1 ts brunt sukker – 0,4 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus0,3 dl limesaft – 1 ts hakket gressløk

Skjær pære og fennikel i tynne skiver. Bland brunt sukker, Kikkoman Soyasaus og limesaft, og vend inn de oppskårne ingrediensene.
Anrett kokt yakisoba på et fat, dryss over stekt persillerot og hakket gressøk, og server salaten i en egen bolle.

 

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.