Gresk salat med gyroskjøtt
Denne smakfulle, lune salaten er inspirert av smakene fra det greske kjøkken. En deilig kombinasjon av byggryn, stekt gyroskjøtt, fetaost og oliven.
Tilberedning
Steg 1
Tilbered byggryn etter anvisning på pakken.
Steg 2
Del løken i fine ringer og finhakk hvitløken. Del tomatene i to. Skjær paprika i strimler.
Steg 3
Stek løk, hvitløk, tomater og paprika i 1 ts sesamolje på middels høy varme i 5-8 minutter, og krydre med teriyaki-marinade, kvernet pepper og oregano.
Steg 4
Stek gyroskrydret svinekjøtt i resten av den varme sesamoljen i omtrent 5 minutter. Smuldre opp fetaosten.
Steg 5
Legg byggryn, grønnsaker og stekt svinekjøtt i skåler. Dryss over med fetaost og oliven.
Tips
Dersom du ikke får tak i ferdigkrydret gyroskjøtt, kan du bruke svinekjøtt og gyros-kryddermiks, eller mikse kjøttet med teriyaki-marinade og litt oregano.
Oppskrifts-ID: 1045
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer