Misoramen med reker
Misoramen med reker

Misoramen med reker

total tid20 min.
5 min.tilberedningstid
15 min.koketid

Lag en fyldig misoramen ved å løse miso opp i Kikkoman Ramen Suppebase. Retten toppes med deilige reker stekt i Kikkoman Soyasaus og sukkermais.

Ingredienser

2 porsjoner
120 g
rensede reker
1 
hvitløksfedd
4 ts
olivenolje
140 g
sukkermais (hermetisert)
1 ts
salt
60 g
sopp
60 g
østerssopp
75 g
usaltet smør
120 g
babyspinat
200 g
ramennudler
40 g
hvit miso
540 dl
vann
Næringsinnhold (per porsjon):2939 kJ / 701 kcal
47,2 gFett
22,2 gProtein
41,7 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

120 g rensede reker – 1  hvitløksfedd – 4 ts olivenolje – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Klapp rekene tørre og finhakk hvitløken. Varm opp olivenolje og hvitløk i en panne på lav varme. Når hvitløken slipper aromaen, tilsetter du rekene. Stek under omrøring og krydre med 1 ss Kikkoman Soyasaus.

Steg 2

140 g sukkermais (hermetisert) – 1 ts salt

Varm opp sukkermaisen med litt vann og salt i ca. 1 minutt.

Steg 3

60 g sopp – 60 g østerssopp – 25 g usaltet smør –  ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Skjær soppen i munnfullstore biter. Varm opp smøret i en panne. Tilsett soppen og stek under omrøring. Rør inn Kikkoman Soyasaus, ta deretter blandingen ut av pannen.

Steg 4

20 g usaltet smør –  ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus120 g babyspinat

Smelt smøret i den samme pannen. Tilsett spinaten og sauter til den er myk. Krydre deretter med Kikkoman Soyasaus.

Steg 5

200 g ramennudler – 40 g hvit miso – 3 ss Kikkoman Konsentrert Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (Sojasaus) Smak540 dl vann

Tilbered ramennudlene i henhold til anvisningene på pakken. Gi miso, Kikkoman Ramen Suppebase og 540 ml vann et oppkok. Fordel nudlene på to boller og tilsett Kikkoman Ramen Suppebase. Anrett rekene, sukkermaisen, soppen og spinaten midt på nudlene.

Steg 6

30 g usaltet smør

Topp ramenbollene med resten av smøret i små biter og server.

Tips:

 Istedenfor reker kan du bruke laksefilet.

Oppskrifts-ID: 1474

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

120 g rensede reker – 1 hvitløksfedd – 4 ts olivenolje – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Klapp rekene tørre og finhakk hvitløken. Varm opp olivenolje og hvitløk i en panne på lav varme. Når hvitløken slipper aromaen, tilsetter du rekene. Stek under omrøring og krydre med 1 ss Kikkoman Soyasaus.

140 g sukkermais (hermetisert) – 1 ts salt

Varm opp sukkermaisen med litt vann og salt i ca. 1 minutt.

60 g sopp – 60 g østerssopp – 25 g usaltet smør – ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Skjær soppen i munnfullstore biter. Varm opp smøret i en panne. Tilsett soppen og stek under omrøring. Rør inn Kikkoman Soyasaus, ta deretter blandingen ut av pannen.

20 g usaltet smør – ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus120 g babyspinat

Smelt smøret i den samme pannen. Tilsett spinaten og sauter til den er myk. Krydre deretter med Kikkoman Soyasaus.

200 g ramennudler – 40 g hvit miso – 3 ss Kikkoman Konsentrert Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (Sojasaus) Smak540 dl vann

Tilbered ramennudlene i henhold til anvisningene på pakken. Gi miso, Kikkoman Ramen Suppebase og 540 ml vann et oppkok. Fordel nudlene på to boller og tilsett Kikkoman Ramen Suppebase. Anrett rekene, sukkermaisen, soppen og spinaten midt på nudlene.

30 g usaltet smør

Topp ramenbollene med resten av smøret i små biter og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.