

Misoramen med reker
Lag en fyldig misoramen ved å løse miso opp i Kikkoman Ramen Suppebase. Retten toppes med deilige reker stekt i Kikkoman Soyasaus og sukkermais.
Tilberedning
Steg 1

120 g rensede reker – 1 hvitløksfedd – 4 ts olivenolje – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Klapp rekene tørre og finhakk hvitløken. Varm opp olivenolje og hvitløk i en panne på lav varme. Når hvitløken slipper aromaen, tilsetter du rekene. Stek under omrøring og krydre med 1 ss Kikkoman Soyasaus.
Steg 2

140 g sukkermais (hermetisert) – 1 ts salt
Varm opp sukkermaisen med litt vann og salt i ca. 1 minutt.
Steg 3

60 g sopp – 60 g østerssopp – 25 g usaltet smør – ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Skjær soppen i munnfullstore biter. Varm opp smøret i en panne. Tilsett soppen og stek under omrøring. Rør inn Kikkoman Soyasaus, ta deretter blandingen ut av pannen.
Steg 4

20 g usaltet smør – ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 120 g babyspinat
Smelt smøret i den samme pannen. Tilsett spinaten og sauter til den er myk. Krydre deretter med Kikkoman Soyasaus.
Steg 5

200 g ramennudler – 40 g hvit miso – 3 ss Kikkoman Konsentrert Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (Sojasaus) Smak – 540 dl vann
Tilbered ramennudlene i henhold til anvisningene på pakken. Gi miso, Kikkoman Ramen Suppebase og 540 ml vann et oppkok. Fordel nudlene på to boller og tilsett Kikkoman Ramen Suppebase. Anrett rekene, sukkermaisen, soppen og spinaten midt på nudlene.
Steg 6

30 g usaltet smør
Topp ramenbollene med resten av smøret i små biter og server.
Tips:
Istedenfor reker kan du bruke laksefilet.
Oppskrifts-ID: 1474
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer