

Brasmefileter med Ponzu saus
Tilberedning
Steg 1
Du begynner med tilbehøret: Fennikeln skjæres i veldig tynne strimler og settes til side. Skrell og rasp gulroten, hakk urtene, skrell og finhakk løken.Hell olivenoljen og Kikkoman Ponzu sitron sojasaus i en salatskål og emulger, tilføy urtene og bland dem inn. Ha den kokte quinoaen over i et fat, rør om og sett fatet til side.
Steg 2
Varm opp Ponzu sitron sojasaus i en stor stekepanne og stek brasmefiletene ved middels varme i 2 minutter på hver side. Strø dill over og ta dem fra komfyren.
Steg 3
Smaksett med litt pepper og den resterende stekeskyen og server brasmefiletene. Quinoa servers til med urter og noen fennikelstrimler.
Oppskrifts-ID: 196
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer

![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















