![Ramen med teriyaki and](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/8/0/csm_1105-recipe-page-Teriyaki-duck-ramen_mobile_003f09d5f4.webp)
![Ramen med teriyaki and](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/9/e/csm_1105-recipe-page-Teriyaki-duck-ramen_desktop_9af39a533d.webp)
Ramen med teriyaki and
Denne utsøkte, asiatisk-inspirerte ramenretten med teriyaki andebrystfilet er faktisk veldig kjapp og enkel å lage.
Tilberedning
Steg 1
Stek andebrystet med hakket ingefær i oppvarmet Kikkoman Sesamolje i 3-5 minutter på hver side. Ta ut, pensle med Kikkoman Teriyaki Marinade og stek i forvarmet ovn ved 200°C i 15-20 minutter.
Steg 2
La bønnene koke i ca 10 minutter. Tilbered nudlene i henhold til anvisningen på pakken.
Steg 3
Kok opp ca. 5,4 dl vann i en kjele, bland med Kikkoman Ramen Suppebase og fordel i 2 boller.
Steg 4
Tilsett de kokte nudlene. Skjær andebrystet i skiver, legg på toppen med bønnene og spirer og server.
Tips:
For en vegetarisk variant kan du bytte ut andekjøttet med tofu.
Oppskrifts-ID: 1105
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer