Dutch baby med burrata og parmaskinke
I motsetning til Nederland er disse luftige, ovnsbakte pannekakene alt annet enn flate! Prøv denne salte varianten med burrataost, røkt skinke og sprøstekt Bimi® brokkoli, tilsatt et syrlig hint av ponzu. Det perfekte valget for en deilig og sunn frokost.
Tilberedning
Steg 1
120 g hvetemel – 2 dl melk – 200 dl milk – 3 egg – 1 ss Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer
Forvarm ovnen til 200 °C og sett inn to ildfaste former eller støpejernsformer i 20 minutter.
Bland mel, melk, egg og Kikkoman Ponzu til en jevn røre.
Steg 2
2 ts smør
Ta formene ut av ovnen og dekk bunnen med smør. Hell raskt halvparten av røren i hver form og sett dem inn i ovnen igjen. La dem steke i 15 minutter.
Steg 3
150 g Bimi® brokkoli – 2 ss olivenolje – 1 fedd hvitløk – 1 ss Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer
Vask og tørr Bimi® brokkoli og skjær den i mindre biter.
Varm olivenoljen i en panne og tilsett oppskåret brokkoli. Sauter i 3 minutter under konstant omrøring. Tilsett hakket hvitløk og Kikkoman Ponzu og stek litt til.
Steg 4
125 g burrata – 60 g parmaskinke – 30 g cherrytomater – Noen basilikumblader – Nymalt pepper – 1 ts Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer
Topp hver av pannekakene med halvparten av burrataen, brokkolien, parmaskinken og cherrytomatene. Garner med fersk basilikum og dryss over nymalt pepper. Du kan også ringle Kikkoman Ponzu Sitron over pannekakene.
Tips:
Istedenfor Bimi® brokkoli kan du også bruke grønn asparges eller sukkererter. Et herlig tilskudd er sjampinjong, stekt sammen med grønnsakene.
Oppskrifts-ID: 1225
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer