Enkel quinoasalat med sitrusmarinerte reker og agurksalat

total tid 30 min.
10 min. tilberedningstid
20 min. koketid

En enkel og deilig oppskrift med sprøstekte sitronreker, quinoa med urter og krydret agurk - perfekt til lunsj!

Ingredienser

2 porsjoner
100 g
hvit quinoa
Fersk koriander
200 g
rensede reker med halen på
1 
egg
1 ss
mel
1 ts
limeskall
4 ss
olje
120 g
agurk
1 ts
sesamfrø
1 ts
finhakket chili
1 ts
finhakket gressløk
1 ts
sitronskall
Næringsinnhold (per porsjon): 3068 kJ  /  733 kcal
43,9 g Fett
38 g Protein
46,6 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Tilbered quinoaen etter anvisning på pakningen.

Steg 2

Pisk eggene sammen med Kikkoman Ponzu Lemon, revet limeskall og mel. Dekk rekene med melblandingen og stek i olje på høy varme.

Steg 3

Del agurkene i tykke skiver og bland med finhakket chili, finhakket gressløk, revet sitronskall, Kikkoman Ponzu Lemon og sesamfrø. Vend inn finhakket koriander med den kokte quinoaen. Del opp i skåler og server.

Oppskrifts-ID: 1051

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Tilbered quinoaen etter anvisning på pakningen.

Pisk eggene sammen med Kikkoman Ponzu Lemon, revet limeskall og mel. Dekk rekene med melblandingen og stek i olje på høy varme.

Del agurkene i tykke skiver og bland med finhakket chili, finhakket gressløk, revet sitronskall, Kikkoman Ponzu Lemon og sesamfrø. Vend inn finhakket koriander med den kokte quinoaen. Del opp i skåler og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.