Smakfull bokhvetesalat med stekt svinefilet og krydret paprikasaus
Bokhvete er et næringsrikt frø med en nøtteaktig smak, og tekstur som minner om brun ris. Denne enkle oppskriften med saftig svinekjøtt og krydret paprikasaus er perfekt til en smakfull og mettende middag.
Tilberedning
Steg 1
Finhakk løk, paprika og squash.
Steg 2
Varm opp en stekepanne med olivenolje på middels høy varme.
Steg 3
Stek løken i oljen til den er blank, tilsett deretter grønnsakene. La det steke en stund, til grønnsakene er myke, og hell over vann (omtrent 1 cm over grønnsakene). Tilsett tomatpassata, Kikkoman soyasaus, krydder og persille. Ha på lokk og la småkoke i 30 minutter mens du rører om av og til.
Steg 4
Forhåndsvarm ovnen til 200 grader. Dekk svinefileten med Kikkoman soyasaus og krydder, og stek den raskt i en varm stekepanne med olivenolje på begge sider. Plasser i en ildfast form og stek videre i ovnen i 20 minutter.
Steg 5
Kok bokhveten etter anvisning på pakken.
Steg 6
Server bokhvete toppet med svinefilet og paprikasaus. Topp med gresskar- og solsikkefrø.
Oppskrifts-ID: 1049
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer