

Stekt ris med egg
Stekt ris med egg og grønnsaker er en smakfull klassiker.
Ingredienser
Til topping:
Tilberedning
Steg 1

Stek chili i 1 ss varm olje i en wokpanne eller stekepanne, og sett til side.
Steg 2

Ha gulrot og løk med 1 ss olje i pannen og stek raskt. Tilsett vårløk, stek raskt og sett alt til side.
Steg 3
Tørk stekepannen ren.
Steg 4

Stek eggene raskt i 1 ss varm olje, og sett til side.
Steg 5

Stek ingefær og hvitløk i den varme oljen. Tilsett ris og stek.
Steg 6

Tilsett de stekte grønnsakene og stek kort. Fold inn egget og smak til med Kikkoman Soyasaus og Kikkoman Sesamolje. Tilsett de stekte grønnsakene og stek kort. Fold inn egget og smak til med Kikkoman Soyasaus og Kikkoman Sesamolje.
Tips
Det er viktig med høy temperatur når du tilbereder wok. Vær forsiktig når oljen er varm – fuktige ingredienser kan få oljen til å flamme opp.
Lag wok i porsjoner når du skal lage store mengder – da får du best resultat.
Oppskrifts-ID: 929
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer