

Bacon marinert i teriyaki og miso
Bacon marinert i teriyaki og miso, grillet med glasur av Kikkoman Teriyaki Saus med Hvitløk og servert med en spicy ananassalsa. Her balanseres søtt, salt og krydret i en uforglemmelig smaksopplevelse.
Tilberedning
Steg 1

500 g rå baconskiver – 0,9 dl Kikkoman Teriyaki Marinade – 1 ss misopasta – 4 ss ananasjuice – 4 ss mirin risvin
Prikk baconen med gaffel. Bland miso med Kikkoman Teriyaki Marinade, ananasjuice og mirin risvin. Ha baconen oppi marinaden og la den marinere i minst 30 minutter.
Steg 2

1 ss Kikkoman Teriyaki Marinade – 300 g ananas
Skjær ananasen i skiver. Dekk skivene med Kikkoman Teriyaki Marinade og stek dem kort på en veldig varm grill. Skrell og skjær den grillede ananasen i terninger.
Steg 3

1 liten rødløk – ½ liten agurk – 1 habanero – 50 g fersk koriander – 2 ss limesaft – 2 ss olivenolje – ¼ ts spisskummen – 1 klype salt – 1 klype pepper – 4 ss Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk
Finhakk rødløken og legg den i en bolle. Skjær agurken i små terninger. Hakk habanero og koriander. Bland alle ingrediensene i en bolle og tilsett grillet ananas. Rør inn limesaft, olivenolje og spisskummen. Krydre med salt og pepper. Stek baconen på en forvarmet grill i 15-20 minutter og pensle den med Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk. Server baconen med salsa.
Tips:
Du kan servere denne retten sammen med en bladsalat etter eget ønske.
Oppskrifts-ID: 1460
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer