Laks-tartar-steaks med ponzu-reddik-dip
Tilberedning
Steg 1
Tørk av laksfiletene forsiktig og strø litt salt over dem. Skrell hvitløken, skjær den i tynne skiver og stek den sprø i 1 teskje veldig varm olje. Skrell reddiken, vask og finrasp den og bland den med ponzu-sausen. Vask og skrell vårløken og skjær den opp i meget tynne skiver.
Steg 2
Bråstek laksen i resten av den varme oljen i 30 sekunder på hver side, ta laksen ut av stekepannen, la den avkjøle noe og skjær laksen in tynne skiver. Anrett laksen på tallerkner, garner med sprø hvitløk, strø chili og vårløk over og server med ponzu-reddik-dip.
Tips:
Til denne oppskriften må du ikke bruke annet enn dagens ferske fisk fordi fisken skal spises rå (sushi-kvalitet!). Du må aldri bruke dypfryst fisk eller fisk som har vært innpakket i folie!
Oppskrifts-ID: 201
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer