Guacamoggets

total tid 40 min.
40 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
1 
stor løk
1 
fedd hvitløk
2 
modne avokadoer
2 ½ ts
limettsaft
 ¾ ts
finhakket koriander
 ¾ ts
Tabasco

For paneringen:

2 
egg
80 g
mel
Frityrfett for frityrkokeren
Næringsinnhold (per porsjon): 2116 kJ  /  505 kcal
32,2 g Fett
9,7 g Protein
40,8 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skrell løk og hvitløk, kutt løk i små terninger og finhakk hvitløk. Del avokadoer i to og løsne stenene og ta ut fruktkjøttet. Mos fruktkjøttet, bland den godt med løk, hvitløk, limettsaft, soyasaus og koriander og smak til med Tabasco. Smør avokadoblandingen med et ca. 2 cm tykt lag i en liten gratengform kledd med bakepapir.

Steg 2

Rør for paneringen egg sammen med soyasaus. Kutt den frosne avokadoblandingen i ca. 2x2cm store terninger, vend dem først i mel, så i eggeblandingen og så i panko griljermel. Sett de panerte avokadostykkene i 30 minutter til i dypfryseren.

Steg 3

Stek avokadoterningene i frityrkokeren i ca. 2-3 minutter til de er sprø og server etter ønske med søt chilisaus eller med crème fraîche, forfinet med litt Tabasco.

Oppskrifts-ID: 246

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skrell løk og hvitløk, kutt løk i små terninger og finhakk hvitløk. Del avokadoer i to og løsne stenene og ta ut fruktkjøttet. Mos fruktkjøttet, bland den godt med løk, hvitløk, limettsaft, soyasaus og koriander og smak til med Tabasco. Smør avokadoblandingen med et ca. 2 cm tykt lag i en liten gratengform kledd med bakepapir.

Rør for paneringen egg sammen med soyasaus. Kutt den frosne avokadoblandingen i ca. 2x2cm store terninger, vend dem først i mel, så i eggeblandingen og så i panko griljermel. Sett de panerte avokadostykkene i 30 minutter til i dypfryseren.

Stek avokadoterningene i frityrkokeren i ca. 2-3 minutter til de er sprø og server etter ønske med søt chilisaus eller med crème fraîche, forfinet med litt Tabasco.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.