Guacamoggets
Tilberedning
Steg 1
Skrell løk og hvitløk, kutt løk i små terninger og finhakk hvitløk. Del avokadoer i to og løsne stenene og ta ut fruktkjøttet. Mos fruktkjøttet, bland den godt med løk, hvitløk, limettsaft, soyasaus og koriander og smak til med Tabasco. Smør avokadoblandingen med et ca. 2 cm tykt lag i en liten gratengform kledd med bakepapir.
Steg 2
Rør for paneringen egg sammen med soyasaus. Kutt den frosne avokadoblandingen i ca. 2x2cm store terninger, vend dem først i mel, så i eggeblandingen og så i panko griljermel. Sett de panerte avokadostykkene i 30 minutter til i dypfryseren.
Steg 3
Stek avokadoterningene i frityrkokeren i ca. 2-3 minutter til de er sprø og server etter ønske med søt chilisaus eller med crème fraîche, forfinet med litt Tabasco.
Oppskrifts-ID: 246
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer